Hjem NTG Lillehammer Hopp og kombinert

NTG Lillehammer: Hopp og kombinert

Hopp og kombinert avdelingen vil fra sesongen 2017/2018 bestå av 25 løpere og 4 trenere. I tillegg vil NTG også være den drivende kraften i elitesatsingen Lillehammerhopp, som vil bestå av ytterligere 10-15 utøvere, samt rekrutteringsgruppen LillehammerHopp rekrutt.

Trenere

Tore Storløpa Sneli

Hovedtrener Hopp og kombinert

Tore går inn i sitt 12. år som trener og sportssjef ved NTG hopp og kombinert. Tore er fra det kjente stedet Jordet. Han har en aktiv karriere bak seg som inneholder world-cup starter og topp plasseringer i COC. Tore har en personlig rekord på 207 meter. Utdannelsen er bachelor kroppsøving og faglærer i natur og miljø. Samt Olympiatoppens topptrenerutdanning.

Karl Vegard Andersen

Trener hopp og kombinert

Karl Vegard går inn i sitt 12.år som trener på NTG. Karl Vegard er fra Eggedal og var aktiv skihopper for en rekke år siden. Han har gått på NTG selv fra 95-98. Han er utdannet barnevernspedagog og har gjennomført Olympiatoppens topptrenerutdanning.

Iver Markengbakken

Trener Hopp og kombinert

Iver går inn i sitt 6.år som trener på NTG. Iver fra Nordlia var en gang i tiden worldcup løper i kombinert med en 9.plass som best. Han er utdannet med bachelor i idrett fra høgskolen i Lillehammer. Han har også fullført Olympiatoppens topptrenerutdanning. Iver var elev ved NTG fra 98-01.

Line Jahr

Line Jahr er en tidligere worldcup-hopper fra Vikersund. Hun går inn i vårt trenerteam i år med hovedansvar for jentene. Hun er også ansatt i skiforbundet som trener for jentene på prosjekt 2022.

Inntaksreglement

Her kan du lese inntaksreglementet til NTG Hopp og Kombinert

Les hele saken Søk på skole