NTG Bodø Fotball

På NTG Bodø legger vi til rette for at du kan kombinere skole og fotball på høyt nivå.

Skolehverdagen på NTG kjennetegnes av et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter på banen. Vi tilpasser timeplanen din til reising og kamper og sørger for ekstra skoleoppfølging ved behov.

NTG Bodø samarbeider tett med FK Bodø Glimt på både gutte- og jentesiden, og våre trenere har lang erfaring fra toppfotball og spillerutvikling.

Vi har i tillegg fysisk trener, fysioterapeut, mental trener, ernæringsfysiolog og miljøarbeider som ivaretar deg som flytter på hybel. Les mer om våre trenere nederst og om våre andre ressurser i Elevtjenesten.

Våre mål

NTG Bodø skal rekruttere og utvikle spillere til internasjonalt toppnivå innen håndball og fotball, med hovedvekt på spillere fra Nord-Norge.

Dette gjør vi gjennom:

1. Individuell og helhetlig idrettslig oppfølging med profesjonelle trenere

2. Bevisstgjøring på internasjonale referanser

3. Utvikling av gode holdninger og rett mentalitet

Det tette samarbeidet NTG Bodø har med Bodø Glimt gjør at du som spiller møter samme trener på skole og i klubb. Dette bidrar til at treneren har kontroll på din utvikling og totalbelastning.

Trening og teori

Vi har trening kl. 10.00 fire dager i uken og fotballgruppa trener på tvers av klassetrinn. Vi gjennomfører teoriundervisning i faget toppidrett og elevene har kroppsøving sammen med klassen sin.

Vi leier i tillegg inn gode eksterne foredragsholdere i samarbeid med våre samarbeidsklubber, NTG sentralt og andre partnere.

Samlinger

NTG Bodø gjennomfører 1-2 årlige treningssamlinger i Norge og i utlandet. Målet med samlingene er å få internasjonale referanser, gode treningsøkter og bygge miljø i gruppa.

Timeplan

Timeplanen på NTG tilpasses idrettens behov. Nedenfor er timeplanen til VG1 for skoleåret 2023-24.

Inntak

Bodø tar hvert skoleår inn totalt 20-22 fotballspillere (gutter og jenter) til VG1. Dersom det er ledig plasser på VG2 og VG3 kan det være mulig å komme inn også her.

Se våre inntaksregler HER. Søk om skoleplass HER.

Kontakt

Har du spørsmål om NTG Bodø Fotball, kontakt toppidrettssjef Anette Nybø, anette.nybo@ntg.no / 90081718.

Trenere fotball gutt

Kasper Kececi

Fotballtrener

UEFA A lisens og UEFA A spillerutvikler. Kasper er spillerutvikler for Glimt Akademiet og hovedtrener for G19/Glimt 2. Han har trenererfaring fra Danmark og har tidligere jobbet for akademiet til AGF, der han hadde ansvar som spillerutvikler, faseleder og rekrutteringsansvarlig. Kasper har en mastergrad i idrett og har jobbet som lærer på videregående. Han fullfører sin UEFA PRO lisens i årene 2024/25.

Thiago Martins

Fotballtrener

95899381

Thomas Jacobsen

Fotballtrener

UEFA B lisens. Thomas er spillerutvikler for Glimt Akademiet G17/19 og hovedtrener for G17. Han har bakgrunn som  eliteseriespiller for Bodø/Glimt og Lyn. Har jobbet i Glimt Akademiet siden 2020. Han fullfører sin UEFA A lisens i 2024.

95839949

Olav Øverli

Fotballtrener

UEFA B-lisens. Olav er utviklingsansvarlig for Glimt Akademiet. Han har tidligere jobbet som trener for Byåsen U21, Glimt-akademiets G13-15 og som A-lagstrener og utviklingsansvarlig i Rana Fotballklubb. Olav har bakgrunn som sosionom og terapeut og han fullfører sin UEFA A spillerutvikler lisens i 2024.

45855885

Alex Jensen

Keepertrener fotball

UEFA-B / UEFA-B keeper. Alex har vært keepertrener i Glimt-akademiet siden 2020 og har fra 2024 også ansvar for keeperne i Glimt Kvinner. Alex har en bachelor i idrett. Han fullfører sin UEFA-A keeperlisens i årene 2023-24.

90621847

Ola Olsen

Fysioterapeut

Ola har en grad i idretts- og bevegelsesvitenskap fra NTNU og er autorisert fysioterapeut fra UiT. Han har jobbet flere år fulltid i Bodø Glimts medisinske apparat med både akademi og A-lag, og har nå ansvaret for spillerne på akademiet. Ola har en rekke kurs innenfor idrettsfysioterapi og brenner for både idretten samt å holde spillerne robuste og skadefri.

97022069

Trenere fotball jente

Ermir Strati

Fotballtrener

UEFA-A lisens. Ermir er hovedtrener for Bodø Glimt Kvinner sitt B-lag. Han har bakgrunn som toppspiller fra albansk eliteserie, der han var med å spille Europa League-kvalifisering. Hans trenerkarriere startet som hovedtrener i albansk toppdivisjon, tilsvarende OBOS-ligaen i Norge. Ermir har i flere år jobbet for Grand Bodø som toppspillerutvikler og hovedtrener for rekruttlaget. Han er også spillerutvikler for landslagsskolen i regi av NFF Nordland.

40659815

Stian Theting

Fotballtrener

UEFA A-lisens. Stian er hovedtrener for Bodø Glimt Kvinner sitt A-lag. Han er tidligere eliteseriespiller for Glimt og har i over 12 år vært trener og sportslig leder i Sandnessjøen IL Fotball. Han har hovedfag fra Norges Idrettshøgskole og har tidligere jobbet som idrettsfaglærer på videregående.

97668725

Alex Jensen

Keepertrener fotball

UEFA-B / UEFA-B keeper. Alex har vært keepertrener i Glimt-akademiet siden 2020 og har fra 2024 også ansvar for keeperne i Glimt Kvinner. Alex har en bachelor i idrett. Han fullfører sin UEFA-A keeperlisens i årene 2023-24.

90621847

Rikke Kommedahl Berg

Fysisk trener fotball / Idrettsfysioterapeut

Rikke har bakgrunn fra kvinnefotballen både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Hun har mange års erfaring som idrettsfysioterapeut, både i klubb og på landslag. Ved siden av fotballen har hun bygd opp egen idrettsklinikk i Bodø, i tillegg til andre oppdrag i idretten. Hun har et brennende engasjement for fotballen og  jobber nå fulltid i Bodø Glimt som idrettsfysioterapeut og fysisk trener.

90161174