NTG Bodø Fotball

Ved NTG Bodø Fotball legger vi til rette for at du kan kombinere både skole og fotball på høyt nivå.

NTG Bodø tar hvert skoleår inn 32 nye elever. Inntil 12 fotballgutter og 8 fotballjenter får tilbud om skoleplass i en klasse som også består av håndballspillere.

Skolehverdagen hos oss er kjennetegnet av trivsel, et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter på banen.

Lærerne og trenerne ved NTG har et nært samarbeid. Vi passer på at timeplanen din blir tilpasset idrettsrelatert fravær og reising, og sørger for ekstraundervisning ved behov. Som fotballelev blir du jevnlig testet for å sikre tilpasset treningsopplegg med utviklingsmål.

Vi har et høykompetent trenerteam bestående av fotballtrenere med bred erfaring fra toppfotball og spillerutvikling, fysiske trenere, mental trener og ernæringsfysiolog.

Vårt mål

NTG Bodø skal rekruttere og utvikle spillere til internasjonalt toppnivå innen håndball og fotball, med hovedvekt på spillere fra Nord-Norge.

Dette gjør vi gjennom:

1. Individuell og helhetlig idrettslig oppfølging med profesjonelle trenere

2. Bevisstgjøring på internasjonale referanser

3. Utvikling av gode holdninger og rett mentalitet

Vi har et tett samarbeid med Bodø Glimt på guttesiden og Grand Bodø på jentesiden og på denne måten får trenerne kontroll på totalbelastningen til hver enkelt spiller.

Treningen

Våre elever har trening kl. 10 inntil 4 økter per uke, og de trener på tvers av klassetrinn. Vi legger tilrette for toppidrettsteori og elevene har kroppsøving sammen med klassen sin en gang i uken.

Vi leier inn gode eksterne foredragsholdere i samarbeid med toppklubber, NTG sentralt og andre partnere.

NTG Bodø gjennomfører en til to årlige samlinger i Norge og utenlands. Målet med turene er å skaffe oss internasjonale referanser, gode treningsøkter og bygge miljø i gruppa.

Trenere fotball jente

Ermir Strati

Fotballtrener

UEFA-A lisens. Ermir har bakgrunn som toppspiller fra Albansk Eliteserie, der han var med å vinne den albanske cupen og spille Europa League-kvalifisering. Han startet sin trenerkarriere som hovedtrener i albansk toppdivisjon, tilsvarende OBOS-ligaen i Norge og har siden 2018 vært hovedtrener for rekruttlaget til Grand Bodø.

40659815

Cato Hansen

Fotballtrener

UEFA A-lisens. Hovedtrener for Grand Bodøs A-lag Kvinner. Cato har bak seg en lang og innholdsrik karriere som spiller for FK Bodø/Glimt. Han var i 2012 hovedtrener for Glimt sitt A-lag og har lang fartstid som spillerutvikler i klubbens fotballakademi. Han har i tillegg vært spillerutvikler på NFFs talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag i flere år.

95737304

Erlend Asbøl

Keepertrener fotball

UEFA B-Lisens/NFF B-Lisens keepertrener. Erlend har bakgrunn som keeper for FK Senja og Frigg i 2. og 3. divisjon og som sonetrener i region Midt-Troms. Han har også vært hovedtrener for ulike aldersbestmte lag i Frigg Oslo.

94054944

Thomas Aakvik

Trener fotball jente

95109683

Gro Marie Thomassen

Fysisk trener fotball jente

Gro er utdannet fysisk trener og PT fra NIH og har i tillegg fordypet seg i skadeforebygging og rehab. Gro er tidligere fotballspiller og har spilt i toppserien og 1.div for bl.a. Grand Bodø, Fløya og Medkila. Hun har erfaring både som spiller og trener.

92866550

Trenere fotball gutt

Kasper Kececi

Fotballtrener

Jan Erik Bjerk

Fotballtrener

UEFA A-lisens. Jan Erik har 30 års erfaring som trener i Bodø/Glimt. Han har flere sesonger bak seg som assistent på Bodø/Glimts A-lag og har vært toppspillerutvikler i klubben. Han har også spilt flere sesonger for Bodø/Glimts A-lag, flere av de som kaptein. I dag er han trener for Bodø/Glimt sitt B-lag i 3. divisjon.

99129894

Thomas Jacobsen

Fotballtrener

95839949

Thiago Martins

Fotballtrener

95899381

Alex Jensen

Keepertrener fotball

90621847