Kongsvinger

Norges Toppidrettsgymnas Kongsvinger har et unikt skole- og idrettsmiljø. Vi er en liten skole der alle elever får tett og individuell oppfølging.

På NTG Kongsvinger har vi i dag 6 idretter, dans, fotball, håndball, skyting, ishockey og sykling (landevei og terreng).  Dette danner utgangspunktet for en skole med et spennende lærings- og idrettsmiljø.

Skolen er behjelpelig med å skaffe hybler i gangavstand fra skole- og treningsfasiliteter. Skolen har hybeloppfølging for elevene.

 

Idretter

Skoletilbudet

Vi tilbyr studiespesialiserende utdanning i språk, samfunnsfag, økonomi eller realfag. Vi jobber aktivt for å sikre et godt psykososialt skolemiljø.

Les mer

Fasiliteter og anlegg

Skolelokalene er i Kongsvingerhallen med 8 klasserom, deriblant spesialrom for fysikk og naturfag. I tillegg inneholder hallen innendørs fotballbane, håndballgulv, testrom, rullerom for sykling og styrkerom. I gangavstand fra skolen finnes også svømmehall, håndballhall, ishall, tennishall, friidrettsstadion, fotballstadion, dansestudio, treningsstudio og både uten- og innendørs skyteanlegg.

Les mer

Priser

NTG-elever betaler en fastsatt skoleavgift, i tillegg til en idrettsavgift som varierer etter type idrett. Vi har også søskenrabatt.

Les mer

NTG-modellen

Helhetlig oppfølging, heltidsansatte trenere, tett samarbeid og kunnskapsdeling er noe av det som sikrer elevene våre mestring og suksess.

Les mer

Wall of fame

Verdensmester U23 Kristoffer Halvorsen
EM Sølv Cathrine Dekkerhus
VM gull Disco/Freestyle Andrea Solbjør
Gull ungdoms OL Stephanie Grundsøe