Norges Toppidrettsgymnas Geilo ble etablert høsten 1990.

Skolen med sine rundt 100 elever, fordelt på 3 klasser, blir meget godt sammensveiset de tre årene de går her. Elevene kommer fra hele Norge, og det er også noen utenlandske elever.

Skolen gjennomføres på idrettens premisser, og skolen tilpasser seg idrettene og sesongopplegget. Bl.a. skifter vi timeplan 3 ganger i året for å gi plass til trening i de ulike årstidene. På treningssamlinger holdes også skole slik at elevene får kontinuitet på skole enten de er på Geilo eller ute og reiser. Vi prioriterer også å ha med lærer på samling.

Velkommen til NTG Geilo!

Idretter

Skoletilbudet

Vi tilbyr studiespesialisering i språk, samfunnsfag, økonomi eller realfag, og jobber aktivt for å sikre et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Les mer

Fasiliteter og anlegg

Skolen har tilholdssted i Geilohallen, idrettshallen på Geilo. Rett utenfor skoledøra ligger over 200 km langrennsløyper og skiskytterarenaen. Alpinbakkene og snowboardparken er kun få minutter unna.

Les mer

Priser

NTG-elever betaler en fastsatt skoleavgift, i tillegg til en idrettsavgift som varierer etter type idrett. Vi har også søskenrabatt.

Les mer

NTG-modellen

Helhetlig oppfølging, heltidsansatte trenere, tett samarbeid og kunnskapsdeling er noe av det som sikrer elevene våre mestring og suksess.

Les mer

Wall of fame

Et fantastisk skolemiljø og all den gode tilretteleggingen for både skole og trening ga meg en god opplevelse og et flott utgangspunkt for utvikling og læring. Liv Grete Skjelbreid
Ole Einar Bjørndalen
Maria Tviberg
Vetle Sjåstad Christiansen