Den aller første skolen i NTG-familien startet som et rent alpingymnas i 1981. I dag er vi en allsidig skole som tilbyr totalt 14 idretter.

Som elev ved NTG Bærum får du helhetlig og individuell oppfølging, god balanse mellom skole og trening, og et nært samarbeid med dedikerte lærere og trenere. Det gir gode resultater – mange store idrettsprofiler har startet sin karriere her hos oss.

God variasjon av idrettsgrener og opptil 360 elever gir et godt lærings- og idrettsmiljø. Her får du de beste forutsetningene for å kunne lykkes med både skole og idrett.

Velkommen til NTG Bærum!

Idretter

Skoletilbudet

Vi tilbyr studiespesialisering i språk, samfunnsfag, økonomi eller realfag, og jobber aktivt for å sikre et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Les mer

Fasiliteter og anlegg

Vi har flotte fasiliteter med eget treningssenter, moderne klasserom, nyoppusset auditorium og stor kantine – alt med sentral beliggenhet på Bekkestua.

Les mer

Priser

NTG-elever betaler en fastsatt skoleavgift, i tillegg til en idrettsavgift som varierer etter type idrett. Vi har også søskenrabatt.

Les mer

NTG-modellen

Helhetlig oppfølging, heltidsansatte trenere, tett samarbeid og kunnskapsdeling er noe av det som sikrer elevene våre mestring og suksess.

Les mer

Wall of fame

Viktigst var kanskje treningene som var samkjørt mellom NTG og Frisk-Asker. Mats Zuccarello Aasen
NTG har ett fint miljø der du kan kombinere skole og 100% satsing perfekt! Godt miljø i klassen og du får hjelp med å legge alt til rette for at du skal bli best mulig i idretten din. Sander Sagosen
Det er viktig å trives når en satser på å bli best. Det gjorde jeg på NTG. Magnus Carlsen
NTG gav meg muligheten til å fokusere på idretten uten å måtte bruke masse ekstra tid på å ta igjen tapt skolearbeid. Caroline Graham Hansen