Bærum Fotball

  •  Topp kvalifiserte trenere på store stillinger med god blanding av real- og formell kompetanse
  •  Èn til to samlinger i året til utlandet med gode og spennende kamper
  •  Tett og godt klubbsamarbeid med Stabæk Kvinner og herrer, ØHIL, Asker Fotball og Bærum SK
  • Gode klasser, godt læringsmiljø og svært gode resultater på skole de siste årene
  • Individuell og helhetlig oppfølging (dokumenter, tester, spillersamtaler og utviklingsmål)

Trenere

Viggo Strømme

Sportssjef Fotball

Viggo har UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Han har spilt toppfotball i Start, Lyn og Vålerenga som endte med to bronsemedaljer og et Norgesmesterskap. Viggo har vært trener for Frigg OFK, Lyn G16, Lyn A-lag og NTG/Stabæk og Oslo kretslag sin 2002 og `03 årgang. Han er også utdannet adjunkt med opprykk. Han har skrevet bøkene Fotballboka for Jenter (sammen med Ingvild Stensald),  Best med ball, Fotballmagi og Fotballguiden (sammen med kollegaer fra NTG) i tillegg til en rekke artikler relatert til fotball og argentinsk fotball.

928 87 888

Svein Roger Pettersen

Trener Guttegruppa

Svein Roger startet på NTG i 2006 som trener for Lyn/NTG. Etter noen år i Lyn var han i 2011 tilbake igjen på NTG. Han har en mastergrad fra NIH i trenerrollen fotball. Ellers har han en lektorutdanning fra NIH og UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Svein Roger har trenererfaring fra Lyn som toppspillerutvikler og som assistenttrener i Tippeligaen og i 1.div. Han har også vært hovedtrener for Mercantile og Asker, og vært trenerkoordinator og utviklingsansvarlig for Asker og Heggedal IL.

951 63 103

Trond Andersen

Trener Guttegruppa

Trond har jobbet på NTG siden 2013. Han er utdannet UEFA B trener. Han jobber som spillerutvikler for guttegruppa og trener i tillegg G14-laget til Bærum SK. Han har tidligere erfaring som trener i Lyn FK, der han har trent både junior og A-laget. Trond har også en lang karriere bak seg som fotballspiller. Han har spilt 38 kamper for A-landslaget, og for toppserieklubber i Norge, England og Danmark.

953 66 464

Maren Hauge

Trener Jentegruppa

Maren er tidligere NTG- elev og har spilt i Toppserien for Linderud-Grei Toppfotball, Vålerenga og Stabæk. Hun har en Bachelorgrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo og harUEFA-B fra NFF. Maren var assistent for Stabæk kvinner 2022 og trener i Stabæk i 2023-sesongen.

Johannes Kvammen Kallevik

Trener Jentegruppa

Johannes har bachelor i Football coaching and management fra UCFB i Manchester, England, UEFA B-Lisens og er i tillegg ansatt som hovedtrener for Stabæk J19/Rekruttlag. Johannes har erfaring som trener både nasjonalt og internasjonalt med en tidligere roller i klubber som Accrington Stanley FC og FK Haugesund.

Bjørn Helge Riise

Trener Stabæk

Bjørn Helge har 35 A-landskamper for Norge. Han har spilt for Standard Liegè, Brussel, Fulham, Sheffield United og Portsmouth i utlandet og for Aalesund, Lillestrøm og Sogndal i Norge. Bjørn Helge har vært trener i LSk og Stabæk. Han er under UEFA A-lisens utdanning.

92444048

Tomasz Sokolowski

Trener Stabæk

Tomasz er tidligere NTG- elev med 141 kamper for Lyn i Eliteserien. Han debuterte i hjemmeseieren mot Molde i 2003, kun 17 år gammel. Han har også kamper på toppnivå i Norge for Viking, Brann og Stabæk. Tomasz har en A-landskamp for Norge. Han har vært ansatt i Stabæk-systemet over en lengre periode og er godt orientert i landskapet

Ruben Kvalsvik

Trener

Ruben har gjennomført bachelor i idrett og kroppsøving, PPU og årsstudium i geografi. Han har Uefa-B lisens og har dei siste 3 åra jobba i ØHIL på jentesida. Her har han stort sett figurert på ungdomssida av fotballen. I tillegg jobbar Ruben for Oslo fotballkrets på guttesida.

Wall of fame

NTG gav meg muligheten til å fokusere på idretten uten å måtte bruke masse ekstra tid på å ta igjen tapt skolearbeid. Caroline Graham Hansen
NTG tilpasset skolehverdagen etter mine behov, så jeg kunne satse fullt på idretten. Morten Thorsby
NTG var helt avgjørende for at jeg klarte å satse 100% på fotballen, samtidig som jeg også fikk fullført VGS. Jeg fikk tilrettelagt undervisning og eksamener som gjorde at jeg kunne reise bort på samlinger uten at det gikk utover skolen. Emilie Haavi