Den aller første skolen i NTG-familien startet som et rent alpingymnas i 1981. I dag er vi en allsidig skole som tilbyr totalt 14 idretter.

Som elev ved NTG Bergen får du helhetlig og individuell oppfølging, god balanse mellom skole og trening, og et nært samarbeid med dedikerte lærere og trenere. Det gir gode resultater – mange store idrettsprofiler har startet sin karriere her hos oss.

God variasjon av idrettsgrener og et mangfold av medelever gir et godt lærings- og idrettsmiljø. Her får du de beste forutsetningene for å kunne lykkes med både skole og idrett.

Velkommen til NTG Bergen!

Idretter

Skoletilbudet

Vi tilbyr studiespesialisering i språk og realfag, og jobber aktivt for å sikre et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Les mer

Fasiliteter og anlegg

Vi har flotte fasiliteter på blant annet Brann Stadion og Fana Arena med eget treningssenter, moderne klasserom – alt med sentral beliggenhet like ved Bergen sentrum.

Les mer

Priser

NTG-elever betaler en fastsatt skoleavgift, i tillegg til en idrettsavgift som varierer etter type idrett. Vi har også søskenrabatt.

Les mer

NTG-modellen

Helhetlig oppfølging, heltidsansatte trenere, tett samarbeid og kunnskapsdeling er noe av det som sikrer elevene våre mestring og suksess.

Les mer