Bergen Håndball

Håndballinjen ved NTG Bergen legger til rette for at du kan kombinere både skole og håndball på høyt nivå.

Se hva vi gjør på trening!

https://www.youtube.com/watch?v=_xO4Md-yqMM

Hvert år ønsker vi nye håndballelever velkommen til en skolehverdag kjennetegnet av trivsel, et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter på banen.

Lærerne og trenerne ved NTG har et nært samarbeid. Vi passer på at timeplanen din blir tilpasset idrettsrelatert fravær og reising, og sørger også for ekstraundervisning ved behov. Som håndballelev blir du jevnlig testet for å sikre tilpasset treningsopplegg med utviklingsmål. Vi har et høykompetent trenerteam med bred erfaring fra topphåndball og spillerutvikling.

Håndballinjen har ypperlige treningsforhold både i Fana Arena, og som elev blir du fraktet til og fra trening i minibuss. Vi har tett klubbsamarbeid med Fana Håndball.

Hver uke har vi fem kvalitetsøkter. Vi gjennomfører også en til to årlige samlinger utenlands.

Les mer om NTG her.

 

Trenere

Erlend Lyssand

Trener Håndball

Erlend Lyssand er hovedtrener for håndballgruppen

Erlend har EHF Master Coach som er den høyeste utdanningen du kan ha innen håndball i dag.

Har også spilt og vert trener i breddehåndball i 20 år. Siste 8 årene har han hatt hovedansvaret for Fana sine håndballdamer.

De har på de årene gått fra 1.divisjon til å bli etablert i eliteserien.

 

Håvard Rise

Klinisk ernæringsfysiolog

Er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Bergen og har videreutdannelse innen idrettsernæring (IOC Diploma in Sports Nutrition). Er også utdannet personlig trener. Har jobbet ved NTG Bergen siden høsten 2021.

46879181