Verdens nordligste toppidrettsgymnas – NTG Tromsø.

NTG Tromsø holder til i et etablert toppidrettsmiljø på Alfheim stadion. I dag er vi en allsidig skole som tilbyr sju idretter. Disse idrettene er fotball, langrenn, skiskyting, randonee, håndball, volleyball og mix.

Som elev ved NTG Tromsø får du helhetlig og individuell oppfølging, god balanse mellom skole og trening, og et nært samarbeid med dedikerte lærere og trenere. Det gir gode resultater – flere idrettsprofiler har startet sin karriere her hos oss.

God variasjon av idrettsgrener og mange elever gir et godt lærings- og idrettsmiljø. Her får du de beste forutsetningene for å kunne lykkes med både skole og idrett.

Velkommen til NTG Tromsø!

Idretter

Skoletilbudet

Vi tilbyr studiespesialisering i språk, samfunnsfag og økonomi, eller realfag. Vi jobber aktivt for å sikre et godt psykososialt arbeidsmiljø.

Les mer

Fasiliteter og anlegg

Vi har flotte fasiliteter med eget treningssenter, klasserom, og stor kantine – alt med sentral beliggenhet på Alfheim.

Les mer

Priser

NTG-elever betaler en fastsatt skoleavgift, i tillegg til en idrettsavgift som varierer etter type idrett. Vi har også søskenrabatt.

Les mer

NTG-modellen

Helhetlig oppfølging, heltidsansatte trenere, tett samarbeid og kunnskapsdeling er noe av det som sikrer elevene våre mestring og suksess.

Les mer