Fasiliteter og anlegg

Læring, trening og trivsel

I Tromsø startet NTG eventyret høsten 2008

Det var 33 elever som startet ved skolen første skoleåret, elevene tilhørte i hovedsak fotball, svømming og ski. Høsten 2018 feiret skolen 10 års jubileum. Dette året utvidet vi til to paralleller, og har nå elever innen seks ulike hovedidretter samt en mixgruppe. Flere store idrettsprofiler har gått på skolen.

NTG-modellen er utgangspunktet for vår filosofi med helhetlig- og individuell oppfølging på trening og skole er i fokus, samt et nært samarbeid med lærer og trener.

 

Idretter

På NTG Tromsø er både sommer- og vinteridretter representert. Vi har sju hovedidretter, langrenn/skiskyting/randonee, volleyball, fotball, håndball og mix-sport. Variasjonen av idretter og ca. 140 ambisiøse og motiverte elever danner utgangspunktet for en skole med et spennende lærings- og idrettsmiljø, der elevene får følge sin drøm om toppidretten. Dere kan lese mer om hver enkelt idrett under hovedmenyen.

 

Lokaler og fasiliteter

NTG Tromsø ble etablert på Alfheim stadion (nå Romssa Stadion) høsten 2008, og er fortsatt på samme område. Området på Alfheim har utviklet seg til et kraftsenter for toppidrett. På skolen har elevene tilgjengelig et treningssenter, som kan brukes daglig av våre elever og er i hovedsak rettet mot basis- og styrketrening.

Lokalene ligger også nært til Templarheimen, Krafthallen, Lerøyhallen, K24, og Fløyabanen hvor våre idretter trener regelmessig.

Vi har store og lyse nyoppussete klasserom med moderne tekniske fasiliteter. TIL drifter en kantine på Alfheim hvor elevene kan kjøpe lunsj. Hvis det er stor nok interesse blant elevene ønsker vi også å videreføre dette tilbudet skoleåret 24-25. Dette avhenger av at TIL har mulighet å drifte en kantine også kommende år.