Tromsø Håndball

Håndballinjen ved NTG Tromsø legger til rette for at du kan kombinere både skole og idrett på høyt nivå.

Hvert år ønsker vi ca. 6-12 nye håndballelever velkommen til en skolehverdag kjennetegnet av trivsel, et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter på banen.

Lærerne og trenerne ved NTG har et nært samarbeid. Vi passer på at timeplanen din blir tilpasset idrettsrelatert fravær og reising, og sørger også for ekstraundervisning ved behov. Vi har egen hovedtrener og et høykompetent trenerteam med bred erfaring fra håndball og spillerutvikling.

NTG Tromsø håndball har gode treningsforhold.

Hver uke har vi fem kvalitetsøkter, i tillegg til teori for håndballspillere. Vi gjennomfører også en årlig samlinger utenlands.

 

  • Skoleåret 2021/2022 er det 36 håndball elever ved NTG Tromsø
  • 2 ukentlige håndballøkter på dagtid
  •  2-3 fysiske økter hvor styrke -, skadeforebyggende -, og kondisjonstrening prioriteres.
  •  Tett oppfølging av trenere både på dagtid og kveldstid
  •  En utlands- samling i året
  •  3 heltidsansatte håndballtrenere, fysisk trener og fysioterapeut ansatt ved skolen.

 

 

Les mer om NTG her.

 

Trenere

Lasse Lundby

Hovedtrener Håndball

Lasse er en lærerutdannet trener som fullførte sin Trener 3 utdanningen i håndball høsten 2020. Han har tidligere spillererfaring i eliteserien med Elverum og i 1.divisjon med Fjellhammer. Som håndballtrener har han vært spillerutvikler i Region Innlandet i en rolle som regional landslagstrener for G17. Han har trent både gutter og jenter i alderen 15-19 år, og er i dag trener for 2.divisjonslaget til THK kvinner.

+47 948 20 230

Vebjørn Slettli

Håndballtrener

Vebjørn har 6 års utdanning med master i idrettsvitenskap og praktisk pedagogisk utdanning ved siden av. Har trener 2 utdanning. Som tidligere spillererfaring har Vebjørn spilt opptil 1 divisjon i Alta IF og tidligere vært innom U- landslag. Tidligere har Vebjørn blant annet jobbet som hovedtrener for Bossekop damelag, Storhamar herrer 2 divisjon og jobbet som trener ved Toppidrett Wang i Hamar. I dag er han hovedtrener for herrelaget i Tromsø håndball klubb og for Lerøy G 18.

Miriann Sæther

Håndballtrener

Miriann har en mastergrad i treningsfysiologi og Trener 2 utdanning. Hun har selv spilt i eliteserien og har de siste årene flere sesonger i 2.divisjon. Som håndballtrener har Miriann bl.a. vært trener for flere 16-årslag, hovedtrener for rekruttlag (J20/3.divisjon) og lærer i toppidrett håndball. I dag er hun hovedtrener for J16 i Tromsø håndballklubb.