Fasiliteter og anlegg

Læring, trening og trivsel

Skolen har tilholdssted i Geilohallen, idrettshallen på Geilo. Rett utenfor skoledøra ligger fantastisk høyfjellsterreng, over 200 km langrennsløyper og skiskytterarenaen. Alpinbakkene og snowboardparken er kun få minutter unna. Snowboardparkene er alltid velpreparert og har Big Jumps samt ulike typer rails.

Geilo har sikre snøvintre, og normalt er løypene klare fra tidlig november til ut april. Geilo Skiheiser muliggjør trening for alpinister, freeskiere og snowboardere også i mai og forholdene tillater det.

Testfasiliteter og muligheter for å trene teknikk er også i fokus. Vi har rulleski- og løpemøller for å terpe teknikk og gjennomføre O2- og laktattester. I tillegg til skytebanen på standplass har vi innendørs elektronisk skytebane slik at vi kan trene skyting uansett forhold.

Tettstedet Geilo i Hol kommune ligger sentralt til ved jernbanen midtveis mellom Oslo og Bergen. I tillegg er det gode bussforbindelser. På Geilo er det mange muligheter for elevhybler like i nærheten av skolen.