Kongsvinger Fotball

 NTG Kongsvinger Fotball (jenter og gutter)

Det gjennomføres 5 trenings/teoriøkter pr. uke på dagtid. I tillegg kommer treninger og kamper med våre samarbeidsklubber på kveld og helg. Treningsintensitet og matching styres ved tett samarbeid mellom klubb og NTG.

Mental, fysisk og ferdighetsmessig individuell analyse brukes som grunnlag for personlige utviklingsmål.

Kontakttrener gjennomfører videoanalyser og oppfølging av treningsdagbøker.

Skoledagen tilrettelegges etter den enkeltes behov av kontaktlærer/kontakttrener. (Klubbtreninger, kamper, representasjon).

Det gjennomføres to treningssamlinger (høst/vår) pr skoleår.

Elevene har tilgang til fysioterapeut og ernæringsfysiolog i treningstiden.

Cathrine Dekkerhus, Ida Elise Enget, Lars Chr. Krogh Gerson og Martin Ellingsen er tidligere elever.

Trenere

Trond Amundsen

Sportssjef fotball

Trond har erfaring som hovedtrener i Eliteserien for Fredrikstad og Kongsvinger. Han har også vært landslagstrener for G-16. Trond har jobbet med analyser av Premier League for TV2. Han har også jobbet for akademiet til fotballklubben Santos i Brasil. Trond har UEFA PRO-lisens.

975 48 438

Pål Håpnes

Trener fotball

Pål har mange års erfaring fra Eliteserien som spiller. Tidligere har Pål vært ansatt i Kongsvinger IL både som assistenttrener og spillerutvikler for gutter. Nå er han hovedtrener for Kongsvinger i 1. divisjon for damer. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen. Utdannet UEFA A-trener.

415 05 094

Knut Nordnes

Trener fotball

Knut har jobbet på  NTG  Kongsvinger siden 2000 og er dermed vår kontinuitetsbærer. Han har spilt 100 kamper for Kongsvinger i Eliteserien. Som trener var han med på å ta sølv i Eliteserien med Kongsvinger i 1992. Han opplevde året etter et marginalt tap mot Juventus i Europacupen med samme lag. Knut har hovedansvaret for formidling og fordeling av hybler.

415 15 148

Jørn-Ole Korslund

Trener fotball

Jørn-Ole er fra Kongsvinger, har UEFA A-lisens og  utdanning fra Høgskolen i Innlandet. Der har han en Bachelor i trenerrollen, Praktisk Pedagogisk Utdanning og en Master i Idrett og Kroppsøving. Jørn-Ole trener både jenter og gutter på skolen, og er hovedtrener for KIL Toppfotballs rekruttlag på kveldstid.

926 80 033

Erik Gusterud

Trener fotball

Erik er fra Kongsvinger og har utdanning fra Southampton Solent University og Norges Idrettshøgskole. Erik har hatt ulike roller i KIL Toppfotball som blant annet utviklingsansvarlig og trener for KIL 2 og G19-laget. Han er nå trener for G19-laget. Erik har et årsstudium i idrettspsykologi og studerer Master i coaching og idrettspsykologi. Erik er også trener for kretslag i NFF Indre Østland.

916 44 471

Anniken Lønhøiden

Fysisk trener

Anniken er personlig trener og instruktør med masse erfaring og kunnskap. Hun er gründer og eier av Offline trening i Kongsvinger. Hun tilrettelegger elevenes treningshverdag og lager treningsprogram tilpasset den enkelte elevs utfordringer og styrker.

930 00 868