NTG Bodø Håndball

Ved NTG Bodø Håndball legger vi til rette for at du kan kombinere både skole og håndball på høyt nivå.

NTG Bodø tar hvert skoleår inn 32 nye elever til vg1. Inntil 16 håndballspillere får tilbud om skoleplass i en klasse som også består av fotballspillere.

Skolehverdagen hos oss er kjennetegnet av trivsel, et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter på banen.

Lærerne og trenerne ved NTG har et nært samarbeid. Vi passer på at timeplanen din blir tilpasset idrettsrelatert fravær og reiser, og sørger for ekstraundervisning ved behov. Som håndballelev blir du jevnlig testet for å sikre tilpasset treningsopplegg med utviklingsmål.

Vi har et høykompetent trenerteam bestående av håndballtrenere med bred erfaring fra toppidrett og spillerutvikling. Vi har også egne fysiske trenere, mental trener, ernæringsfysiolog og fysioterapeut.

Vårt mål

NTG Bodø skal rekruttere og utvikle spillere til internasjonalt toppnivå innen håndball og fotball, med hovedvekt på spillere fra Nord-Norge.

Dette gjør vi gjennom:

1. Individuell og helhetlig idrettslig oppfølging med profesjonelle trenere

2. Bevisstgjøring på internasjonale referanser

3. Utvikling av gode holdninger og rett mentalitet

Vi har et tett samarbeid gjennom felles treneressurser med Bodø Håndballklubb på guttesiden og IK Junkeren på jentesiden. På denne måten får trenerne våre kontroll på totalbelastningen til hver enkelt spiller.

Treningen

Våre elever har trening kl. 10 inntil fire økter per uke, og de trener på tvers av klassetrinn. Vi legger tilrette for toppidrettsteori og elevene har kroppsøving sammen med klassen sin en gang i uken.

Gjennom skoleåret leier vi inn gode eksterne foredragsholdere i samarbeid med toppklubber, NTG sentralt og andre samarbeidspartnere.

Treningssamlinger

NTG Bodø gjennomfører en til to årlige samlinger i Norge og utenlands. Målet med turene er å skaffe oss internasjonale referanser, gode treningsøkter og bygge miljø i gruppa.

Trenere

Geir Daniel Larsen

Sportssjef håndball

Geir Daniel er utdannet Trener 3 og har lang fartstid som spiller og trener på toppnivå. Han har vært hovedtrener for BHK i eliteserien, trent ungdomslandslag og lag i nasjonal serie; Bring og Lerøy. Som spiller har han kamper på A-landslag, mange år i eliteserie i Norge og seks år i utlandet som proff i Frankrike og Danmark.

95721988

Henrik Tandberg

Håndballtrener

Henrik er autorisert Trener 2 og har en master innen coaching og psykologi fra Norges Idrettshøgskole. Han har erfaring som hovedtrener for rekruttgruppa i Aker Topphåndball med lag i nasjonal serie og 2.divisjon. Henrik er i dag assistenttrener for Junkerens A-lag i 2. divisjon.

95766652

Lovis Tönnies

Håndballtrener

Lovis er autorisert trener 3 og har en mastergrad i coaching og psykologi fra Norges Idrettshøgskole. Han har trenererfaring fra både junior- og seniorhåndball i Vålerenga og Oppsal og har trent både herre- og damelag. Han er i dag hovedtrener for Junkerens A-lag i 2. divisjon.

48308323

Sten Stockfledt

Håndballtrener

Sten er utdannet master coach/trener 4. Han har vært hovedtrener for Haslum HK i Eliteserien flere sesonger og har trent juniorlag som har vunnet Lerøy og NM G20. Sten er i dag hovedtrener for BHKs A-lag.

40451564