NTG Bodø Håndball

Ved NTG Bodø Håndball legger vi til rette for at du kan kombinere skole og håndball på høyt nivå.

NTG Bodø tar hvert skoleår inn 30-35 nye elever til VG1. Inntil 15 håndballspillere får tilbud om skoleplass i en klasse som også består av fotballspillere.

Skolehverdagen hos oss er kjennetegnet av trivsel, et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter på banen.

Lærerne og trenerne ved NTG har et nært samarbeid. Vi passer på at timeplanen din blir tilpasset idrettsrelatert fravær og reiser, og sørger for ekstraundervisning ved behov. Som håndballelev blir du jevnlig testet for å sikre tilpasset treningsopplegg med utviklingsmål.

Vi har et høykompetent trenerteam bestående av håndballtrenere med bred erfaring fra toppidrett og spillerutvikling. Vi har også egne fysiske trenere, mental trener, ernæringsfysiolog og fysioterapeut.

Vårt mål

NTG Bodø skal rekruttere og utvikle spillere til internasjonalt toppnivå innen håndball og fotball, med hovedvekt på spillere fra Nord-Norge.

Dette gjør vi gjennom:

1. Individuell og helhetlig idrettslig oppfølging med profesjonelle trenere

2. Bevisstgjøring på internasjonale referanser

3. Utvikling av gode holdninger og rett mentalitet

Vi har et tett samarbeid gjennom felles treneressurser med Bodø Håndballklubb på guttesiden og IK Junkeren på jentesiden. På denne måten får trenerne våre kontroll på totalbelastningen til hver enkelt spiller.

Treningen

Våre elever har trening kl. 10 inntil fire økter per uke, og de trener på tvers av klassetrinn. Vi legger tilrette for toppidrettsteori og elevene har kroppsøving sammen med klassen sin en gang i uken.

Gjennom skoleåret leier vi inn gode eksterne foredragsholdere i samarbeid med toppklubber, NTG sentralt og andre samarbeidspartnere.

Treningssamlinger

NTG Bodø gjennomfører en utenlandssamling årlig. Målet med denne reisen er å få internasjonale referanser, gode treningsøkter og bygge miljø i gruppa.

Trenere

Geir Daniel Larsen

Sportssjef håndball

Geir Daniel er utdannet Trener 3 og har lang fartstid som spiller og trener på toppnivå. Han har vært hovedtrener for BHK i eliteserien, trent ungdomslandslag og lag i nasjonal serie; Bring og Lerøy. Som spiller har han kamper på A-landslag, mange år i eliteserie i Norge og seks år i utlandet som proff i Frankrike og Danmark.

95721988

Lovis Tönnies

Håndballtrener

Lovis er autorisert trener 3 og har en mastergrad i coaching og psykologi fra Norges Idrettshøgskole. Han har trenererfaring fra både junior- og seniorhåndball i Vålerenga og Oppsal og har trent både herre- og damelag. Han er i dag hovedtrener for Junkerens A-lag i 2. divisjon.

48308323

Sten Stockfledt

Håndballtrener

Sten er utdannet master coach/trener 4. Han har vært hovedtrener for Haslum HK i Eliteserien flere sesonger og har trent juniorlag som har vunnet Lerøy og NM G20. Sten er i dag hovedtrener for BHKs A-lag.

40451564

Erik Nordskag

Håndballtrener

Erik er under utdanning til trener 2 og har en bachelor i trening fra Nord universitet. Han har trenererfaring fra 2. divisjon med BHK og IK Junkeren. Erik er nå trener for BHK rekrutt i tillegg til å spille for BHK sitt A-lag i 1. divisjon.

92337783

Knut Bakken

Håndballtrener

Knut er utdannet trener 2 og er nå i gang med sin trener 3-utdanning. Knut trener for IK Junkerens Rekrutt- og J16-lag. Han har erfaring fra junior- og seniornivå i Region Øst som trener og spillerutvikler og han har trent lag i nasjonale serier. Knut har en bachelorgrad i osteopati fra Høyskolen Kristiania.

40107180

Kyrre Neverdal

Fysisk trener håndball

Kyrre er utdannet kiropraktor med femårig utdannelse fra Macquarie University, Sydney, Australia. Han har bred kompetanse innen undersøkelse og behandling av a/Users/anettenybo/Downloads/ntg_bodo_kyrren.jpgkutte og belastningsrelaterte idrettsskader, plager i muskel/skjelett og trening. Kyrre har vært kiropraktor for utøvere under X Games Norway siden 2016 og han har bakgrunn som medisinsk koordinator for IK Junkeren Damehåndball i årene 2015-2018.