Bergen Vektløfting

Vektløfterlinjen ved NTG Bergen legger til rette for at du kan kombinere både skole og fotball på høyt nivå.

Se hva vi gjør på vektløfting her!

https://www.youtube.com/watch?v=f2we4VvTQao

Velkommen til en skolehverdag kjennetegnet av trivsel, et godt læringsmiljø og kvalitetsøkter.

Lærerne og trenerne ved NTG har et nært samarbeid. Vi passer på at timeplanen din blir tilpasset idrettsrelatert fravær og reising, og sørger også for ekstraundervisning ved behov. Som vektløfter elev blir du jevnlig testet for å sikre tilpasset treningsopplegg med utviklingsmål.

Vektløfterlinjen har gode treningsforhold inne.

Hver uke har vi fire-fem treningsøkter .

Vi gjennomfører også en til to årlige samlinger utenlands.

Les mer om NTG her.

 

Trenere

Jonny Sandvik

Trener vektløfting

Trener vektløfting

Aktiv idrettskarriere innenfor vektløfting fra 1964-2000. Individuelle sølv og bronsemedaljer norske mesterskap ungdom –junior og seniornivå. Norsk lagseriemester med AK Bjørgvin 1975. Fra 1978 leder og trener for Atletklubb Bjørgvin.

Trener 3 utdannelse gjennom NVF samt andre relevante kurs/seminarer nasjonalt/internasjonalt. Medlem trenings og utdanningsutvalget (TU) i tidsrommet 1986-1998 Norges vektløfterforbund (NVF). Utarbeidelse av treningsmanualer sammen med TU til bruk for klubber rundt om i landet.

Trener for noen av Bjørgvins fremste kvinnelige og mannlige utøvere ungdom/junior/seniornivå med EM og VM deltakelse fra starten på 1980 tallet

Trener/lagleder for norske utøvere/landslag ved diverse internasjonale mesterskap som landskamper – nordiske mesterskap – EM og VM fra 1986.

Internasjonal dommer kat.2

Malin Forberg

Lærer og trener vektløfting

Nestleder for Atletklub Bjørgvin. Har vært aktiv trener i klubben siden 2018, er barneidrettsansvarlig og er aktiv som trener på landslagsnivå for ungdom. Har trener I og trener II utdanning fra NIF, og er medlem i Toppidrettsutvalget i Norges Vektløfterforbund. Har vært trener og lagleder på internasjonale mesterskap for ungdom og seniorutøvere.

Er i tillegg faglærer i naturfag og geografi på NTG, og naturfag og matematikk på NTG-U.

90075939

Håvard Rise

Klinisk ernæringsfysiolog

Er utdannet klinisk ernæringsfysiolog fra Universitetet i Bergen og har videreutdannelse innen idrettsernæring (IOC Diploma in Sports Nutrition). Er også utdannet personlig trener. Har jobbet ved NTG Bergen siden høsten 2021.

46879181