Hjem NTG Tromsø Fotballgutter

NTG Tromsø: Fotballgutter

Vi holder til på Alfheim Stadion og tar inn nye fotballelever hvert år, både gutter og jenter. Tilbudet retter seg mot motiverte spillere som ønsker å kombinere fotball og skole på et høyt nivå. Du bør helst ha anbefalinger fra kretsnivå eller høyere.

Kostnader og tilbud

Skolens tilbud er særskilt tilrettelagt for å oppnå studiespesialisering i kombinasjon med toppidrett.

Utover dette lovpålagte skoletilbudet tilbyr Stiftelsen NTG i samarbeid med fotallavdelingen et utvidet toppidrettstilbud.

Trenere

Sigurd Rushfeldt

Hovedtrener Fotball

Sigurd har 38 landskamper og er et ikon i fotball Norge med rekorden for flest scoringer i eliteserien (TIL/RBK). Rush spilte utenlands i Austria Wien, hvor han ble seriemester og cupmester flere ganger, samt i Birmingham og Racing Santander. Med en fantastisk spillerkarrière vet han hva som skal til for å lykkes.Som spiller mottok han blant annet Kniksens Hederspris. Etter endt spillerkarrière har han vært en del av trenerteamet rundt Tromsø IL A-lag, landslaget og tatt UEFA-A lisens.

Morten Pedersen

Trener Fotball

Har lang spillererfaring fra toppfotball i Norge, Danmark, Tyskland og Belgia. MP er opptatt av hele spilleren og holder ofte foredrag om livsstil og kosthold. Han har flere roller i Tromsø IL, er leder for Samfunnsengasjementet og trener på TIL-B. Han har UEFA A-lisens og lederutdanning gjennom NFF. I Tromsø IL har han hatt mange oppgaver: trener på flere lag, toppspillerutvikler og leder av samfunnsengasjementet (SNN-Akademiet og klasseballprosjektet) over flere år.

Ola Rismo

Trener Fotball

En ung fremadstormende og dedikert trener. Han har spillererfaring fra IF Fløya og FK Senja, Han spilte fast på Senja i 2.div. da han tok valget om å trappe ned og satse på en trenerkarrière. Med sin unge alder og store arbeidskapasitet er han en viktig ressurs for spillerene og trenerteamet på TIL-B. Som spiller hadde han stor forståelse for spillet, og dette tar han med seg i sin trenerrolle. Ola er i ferd med å utdanne seg til lærer og innehar UEFA-B lisens

Kim Leth Andersen

Trener Fotball

Ung og energisk trener med erfaring fra øverste nivå på kvinnesiden i Danmark. Der var han trener for Skovbakken. Han har bakgrunn som tømrer og har innenfor fotball UEFA-A lisens som høyeste utdanning.

Merete Johansen

Keepertrener Fotball

Har tidligere vært keepertrener Tromsø IL A- lag, TIL- B, Fløya A- lag. Hun har dermed erfaring fra alle de øverste divisjonene på kvinne og herresiden. Spillererfaring fra Toppserien og 1. divisjon. Merete har UEFA-B lisens, UEFA - A lisens keeper og lederutdanning gjennom NFF Hun ble i 2014 en av de første kvinnelige trenerne i den norske toppfotballen. Hun har bred erfaring som keepertrener og har opparbeidet en stor kompetanse over mange år.

Even Aarskog

Kontaktlærer for fotball gutter

Even er mattelærer og følger opp fotballguttene på mange felt. Flere av spillerne som har gjennomført NTG er helt klar på at Evens bidrag til deres utvikling som mennesker og fotballspillere har vært og er svært viktig.

Henrik Johnsen

Trener med spesielt ansvar for fysisk trening

Henrik er adjunkt med opprykk fra UIT, har Topptrener 1 utdanning fra NIH, Trener 3 utdanning fra Norges friidrettsforbund, har vært junior landslagtrener i friidrett og fysisk trener på BKT. Nå er han friidrettstrener på NTG og er konsulent for OLT. Han er 6x norgesmester i stafett (4x100m / 4x200m) 5x individuelle sølv i norgesmesterskap (60m / 100m / 200m) 25. plass i Europamesterskap som beste internasjonale resultat Tidligere norgesrekordholder på 4x200m

Klassene

1. klasse fotballgutter

00-erne er skolens ferskeste elever, de har en flott reise foran seg. Alle har gode ferdigheter, er dedikerte og klar for å ta nye steg.

2. klasse fotballgutter

99-erne er etablert på NTG og på Tromsø IL, de er klar til å ta mer ansvar, og tar ansvar både for sin egen utvikling og for lagets utvikling.

3. klasse fotballgutter

98-erne er kulturbyggerne, de som går foran, både på fotballbanen, i garderoben og på samling. De setter krav til seg selv og laget, sammen skaper vi utvikling

Inntaksreglement

1 GENERELLE BESTEMMELSER (gjelder fra 01.08.2016 )

Les hele saken Søk på skole