Team Rekrutt

Team Rekrutt er et tilbud til utøvere som går i 9. og 10.klasse. Målet er å forberede utøverne for juniortiden og det å eventuelt skulle starte på NTG Geilo.

Vi fortsetter suksessen med NTG Geilo Team Rekrutt også neste år. Dette har vi arrangert med stor suksess siden 2011. Flere har prøvd å kopiere opplegget, men originalen skal fortsatt være best. Langrennsløpere født i 2008 og 2009 inviteres til å søke om å bli med på 3 samlinger på Geilo.

Formålet med Team Rekrutt er å gi utøverne ett innblikk i hva som venter som junior, teoretisk kunnskap innenfor ernæring, treningsplanlegging og hvilke krav som stilles. I tillegg vil vi gi utøverne treningssamlinger med høy kvalitet og en unik mulighet til å bli bedre kjent med skole og idrettstilbudet vårt.

Det vil være 2 samlinger på Geilo og man kan være med på alle eller enkelte samlinger.

Denne sesongen skal det gjennomføres 2 helgesamlinger (fre-søn). Første samling går av stabelen 25. til 27.august, mens siste samling er fra 1. til 3. desember. Det vil også være tilbud om å være med på en midtukesamling i vinter for utøvere født i 2008. Man vil da følge opplegget til NTG-elevene, og være med på noen vanlige treningsdager på skolen. Datoer for denne samlingen kommer når terminlisten for vinteren er klar.


Søknadsprosessen

Søknad fylles ut elektronisk HER innen 01.06.2023.

Praktiske spørsmål rundt søknadsprossesen rettes til olstad@ntg.no

Har du ytterligere spørsmål om Team Rekrutt ta kontakt med Kasper Kjeldsen, Kasper.Kjeldsen@ntg.no , mobil 95765016.


Kostnader

  • Prisen pr samling er kr,- 2400 og inkluderer overnatting med full pensjon, oppfølgning fra trener på samlingene og 4 kvalitetsrike økter.
  • De som deltar på samlingene får i tillegg en klespakke fra Swix.