Team Rekrutt

Team Rekrutt er et tilbud til utøvere som går i 9. og 10.klasse. Målet er å forberede utøverne for juniortiden og det å eventuelt skulle starte på NTG Geilo.

Vi fortsetter suksessen med NTG Geilo Team Rekrutt også neste år. Dette har vi arrangert med stor suksess siden 2011, et opplegg som en stor del av våre utøvere har vært gjennom. Flere av deltagerne har i ettertid også gått verdenscup.  Langrennsløpere født i 2009 og 2010 inviteres til å søke om å bli med på 3 samlinger på Geilo.

Formålet med Team Rekrutt er å gi utøverne ett innblikk i hva som venter som junior, teoretisk kunnskap innenfor ernæring, treningsplanlegging og hvilke krav som stilles. I tillegg vil vi gi utøverne treningssamlinger med høy kvalitet og en unik mulighet til å bli bedre kjent med skole og idrettstilbudet vårt.

Det vil være 3 samlinger på Geilo og man kan være med på alle eller enkelte samlinger. Nytt for året er at de som er født i 2009 kan være med på en fullverdig NTG-samling.

Denne sesongen skal det gjennomføres 2 helgesamlinger (fre-søn). Første samling går av stabelen 23. til 25.august, mens siste helgesamling er fra 6. til 8. desember. Midtukesamlingen for 2009-årgangen sammen med NTG vil være fra mandag til fredag i uke 46. Her er det åpning for å være med på hele eller deler av samlingen. Man vil da følge opplegget til NTG-elevene, med felles treninger og måltider.


Søknadsprosessen

Søknad fylles ut elektronisk HER innen 01.06.2024.

Praktiske spørsmål rundt søknadsprossesen rettes til olstad@ntg.no

Har du ytterligere spørsmål om Team Rekrutt ta kontakt med Kasper Kjeldsen, Kasper.Kjeldsen@ntg.no , mobil 95765016.


Kostnader

  • Prisen pr samling er kr,- 2400 og inkluderer overnatting med full pensjon, oppfølgning fra trener på samlingene og 4 kvalitetsrike økter.
  • Egen pris for samling i uke 46
  • De som deltar på samlingene får i tillegg en klespakke fra Swix.
  • Det blir mulighet for å kjøpe en RÅ NTG-renndress!