NTG Bodø Holdningsarbeid

Vår filosofi

På NTG tror vi på en helhetlig tankegang. Vi jobber sammen med våre elever og gir dem verktøy til å bli selvstendige og lykkes. Elevene lærer å stå i medgang og motgang for å forstå hva som skal til for å nå målene sine.

Våre trenere og lærere ser hele eleven. Vi følger opp eleven på skole, trening og i konkurranser. På NTG skal det ikke være et valg mellom å mestre skolen eller å bli verdensmester.

Vi tror på at det er i fellesskap man lykkes. Derfor dyrker vi en utviklingskultur hvor vi skal gjøre hverandre gode, der våre ansatte og våre elever løfter og driver hverandre frem.

Derfor sier vi at vi er gode alene, men best sammen.

Trygt og utviklingsrettet læringsmiljø

På NTG har vi fokus på det gode miljøet gjennom klare rammer i klasserommet og på treningsfeltet.

Vi har opprettet en felles forståelse blant trenere og lærere om hvordan man snakker med ungdom om vanskelige tema. Vi samarbeider også tett med samarbeidsklubbene våre om det holdningsskapende arbeidet.

På NTG har vi tydelige forventningsavklaringer med elevene. Vi belyser toppidrettens muligheter og snakker åpent med elevene om hvordan deres livsstil har innvirkning på fysisk og mental helse.

NTG Bodø = MOT-skole

NTG Bodø ble i 2021 MOT-skole. MOT sitt oppdrag er å utvikle robust ungdom som inkluderer alle.

Gjennom MOT jobber vi med å bevisstgjøre elevene gode valg. Dette gjøres gjennom praktiske workshops i klassene. MOT-øktene ledes av miljøarbeider Trine Lindberget og lærer Sandra Olaussen.

Kontakt

Trine Lindberget

Miljøarbeider

Trine Lindberget (24) er NTG Bodøs miljøarbeider og skolens humørspreder. Hun jobber med alt fra sosiale tiltak, hybeloppfølging og elevråd til lunsjservering og vaktmesterarbeid.

Trine er født og oppvokst i Elverum, men bor i Bodø på femte året. Hun har flere sesonger som målvakt for IK Junkeren sitt A-lag i håndball, og er fortsatt ofte å se i hallen. Trine er utdannet barnevernspedagog og har tidligere jobber for ungdomshjem i Eir Barnevern i Asker.

 

97060363