Norges Toppidrettsgymnas søker rektor på Lillehammer

Arbeidsgiver: NTG Lillehammer AS
Stillingstittel: Rektor
Frist: Snarest eller innen 20.08.2023
Ansettelsesform: Fast

Som rektor vil du sammen med øvrig ledelse ha ansvar for å drive og videreutvikle NTG Lillehammer. Arbeidsoppgavene er svært spennende og varierte. Rektor er ansvarlig for den skolefagligedriften av skolen, skoleutvikling og har personalansvar for 20 lærere.

På NTG Lillehammer er det forventet 288 elever fordelt på 9 klasser ved skolestart i år. Å være skoleleder vil kreve mye av deg, men kaprer du jobben vil du være en del av et utfordrende og spennende arbeidsmiljø. Sammen utvikler vi motiverte elever og medarbeidere som ønsker å kombinere idrett og skole på høyt nivå.

Sammen med NTGs øvrige ledere, rektorer og toppidrettssjefer vil du være en del av et fellesskap med stort engasjement for ungdom i toppidrett.

Som person har du gode organisatoriske ferdigheter og gjennomføringsevne. Du trives i en rolle hvor du kan arbeide strukturert, nært de ansatte og elevene som finner løsninger i arbeidshverdagen.

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Pedagogisk utdanning
  • Skoleleder/ledererfaring
  • Kjennskap til skoleadministrative verktøy
  • God forståelse for kombinasjon idrettssatsing/skole
  • God generell kjennskap til idrett
  • God økonomiforståelse
  • Gode samarbeidsevner.

Synes du dette høres spennende og interessant ut, ta kontakt med Jon Gjerde i Visere på tlf. 958 44 394. Om du vil kan vi holde navnet ditt fortrolig overfor oppdragsgiver i første omgang. Vi ser frem til å høre fra deg snarest og innen 20.08.2023.

Om arbeidsgiveren

Stiftelsen Norges Toppidrettsgymnas (NTG) driver videregående- og ungdomsskoler i Bærum, Bergen, Bodø, Geilo, Lillehammer, Kongsvinger og Tromsø.

Siden vi startet vår første avdeling i Bærum i 1981, har vi bidratt til at elever ved skolen har tatt over 400 medaljer i OL og VM.

På NTG tror vi på en helhetlig tankegang. Vi jobber sammen med våre elever og gir dem verktøy til å bli selvstendige og lykkes.

Elevene lærer å stå i medgang og motgang for å forstå hva som skal til for å nå målene sine.

På NTG skal det ikke være et valg mellom å mestre skolen eller å bli verdensmester. Vi tror på at det er i fellesskap man lykkes. Derfor dyrker vi en kultur hvor vi skal gjøre hverandre gode, der våre ansatte og våre elever løfter og driver hverandre frem.

Derfor sier vi at vi er gode alene, men best sammen.

Les mer og søk her.