Hjem NTG Geilo Langrenn

NTG Geilo: Langrenn

Med treningsmuligheter rett utenfor døra, tidlig snø og gode barmarksforhold, er Geilo et paradis for en langrennsløper. Ved tett oppfølging fra trenere, og et samlet miljø, ligger forholdene til rette for at utøverne skal besitte en solid plattform for videre satsing etter junioralder.

Åpen samling/hospitering

Åpen samling gjennomføres på Geilo 27-29 Januar

Les mer om samlingen her

Informasjon om skoletilbudet

Informasjon om skoletilbudet ved NTG Geilo langrenn

Les mer om skoletilbudet her

Team Rekrutt

Informasjon om Team Rekrutt 2018

Les mer om Team Rekrutt her

Trenere

Øyvind Olstad

Hovedtrener

Øyvind kommer fra Lillehammer og har tidligere drevet med Langrenn på nasjonalt nivå. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2008. Øyvind har nå en administrativ rolle, og det overordnede ansvaret for avdelingen. Han er fortsatt aktiv på trenerfronten som teknikkansvarlig for 2. og 3.klasse. Øyvind har tatt trenerstudiet med fordypning i Langrenn ved NIH, samt topptrener 2 ved NTNU/OLT. Utenom jobb er Øyvind sammen med familie, eller sine 2 stående fuglehunder på jakt etter ryper.

Jostein Stabell

Trener

Jostein kommer fra fotballbyen Lillestrøm, og begynte som trener på NTG Geilo i 2016. Han tok en bachelor i idrett ved Høgskolen i Lillehammer og fullførte sin mastergrad i fysisk prestasjonsevne ved NIH våren 2016. Ved siden av studiene har Jostein vært trener for Åsmarka IL, Team Sjusjøen og sist Strømmen og Lillestrøm skiklubb. Jostein er dyktig med utøverne og en mann utøverne kommer til for en prat eller en runde med sjakk. Holder også med Liverpool som sin sjef:)

Kasper Kjeldsen

Trener

Kasper kommer fra Valdres og har tidligere vært elev ved NTG Geilo. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2016. Kasper har en mastergrad i Coaching og psykologi fra NIH, der han ved siden av studiene var trener for juniorgruppen til Fossum IF i 4 år. Kasper er glad i lange turer på fjellet, og er heller ikke fremmed for litt engelsk fotball, eller et slag bowling. Kasper spiller fortsatt fotball for toppklubben Vang FK. Der er han en stor trussel på både langskudd og frekke soloraid.

Inntaksreglement

Informasjon om inntak ved NTG Geilo langrenn

Les hele saken Søk på skole