Hjem NTG Geilo Langrenn
Gull i EYOF
Andreas Bergsland

NTG Geilo: Langrenn

Gode treningsmuligheter rett utenfor døra
Tett oppfølging fra trenere
Vi er i dag ca. 30 elever på avdelingen
Vi samarbeider med Buskerud skikrets og Norges Skiforbund
Thomas Helland Larsen, Andrew Young, Thomas Bucher og Gjøran Tefre er noen av våre tidligere elever
Elevene våre har vunnet utallige internasjonale medaljer, blant annet under YOG, Junior-VM og EYOF

Trenere

Øyvind Olstad

Hovedtrener

Øyvind kommer fra Lillehammer og har tidligere drevet med Langrenn på nasjonalt nivå. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2008. Øyvind har nå en administrativ rolle, og det overordnede ansvaret for avdelingen. Han er fortsatt aktiv på trenerfronten som teknikkansvarlig for 2. og 3.klasse. Øyvind har tatt trenerstudiet med fordypning i Langrenn ved NIH, samt topptrener 2 ved NTNU/OLT. Utenom jobb er Øyvind sammen med familie, eller sine 3 stående fuglehunder på jakt etter ryper.

Jostein Stabell

Trener

Jostein kommer fra fotballbyen Lillestrøm, og begynte som trener på NTG Geilo i 2016. Han tok en bachelor i idrett ved Høgskolen i Lillehammer og fullførte sin mastergrad i fysisk prestasjonsevne ved NIH våren 2016. Ved siden av studiene har Jostein vært trener for Åsmarka IL, Team Sjusjøen og sist Strømmen og Lillestrøm skiklubb. Jostein er dyktig med utøverne og en mann utøverne kommer til for en prat eller en runde med sjakk. Holder også med Liverpool som sin sjef:)

Kasper Kjeldsen

Trener

Kasper kommer fra Valdres og har tidligere vært elev ved NTG Geilo. Han begynte som trener ved NTG Geilo i 2016. Kasper har en mastergrad i Coaching og psykologi fra NIH, der han ved siden av studiene var trener for juniorgruppen til Fossum IF i 4 år. Kasper er glad i lange turer på fjellet, og er heller ikke fremmed for litt engelsk fotball, eller et slag bowling. Kasper spiller fortsatt fotball for toppklubben Vang FK, og har de fleste rekordene på stravasegmentene her på Geilo.