Hjem NTG Bærum Fotball
NTG var helt avgjørende for at jeg klarte å satse 100% på fotballen, samtidig som jeg også fikk fullført VGS. Jeg fikk tilrettelagt undervisning og eksamener som gjorde at jeg kunne reise bort på samlinger uten at det gikk utover skolen.
Emilie Haavi

NTG Bærum: Fotball

NTG Fotball i Bærum legger til rette for at jenter og gutter kan kombinere skole og fotball på høyt nivå. Vår utviklingsmodell og metodikk er hele tiden tuftet på kunnskap, forskning og egne erfaringer. Vi tar hvert år inn ca. 28-30 nye fotballelever. Les mer om reglement og inntakprosessen under.

Trenere

Viggo Strømme

Hovedtrener Fotball

Viggo er utdannet trener UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Han har en karriere i Start, Lyn og Vålerenga bak seg som endte med to bronsemedaljer og et Norgesmesterskap. Viggo har vært trener for Frigg OFK, Lyn G16, Lyn A-lag og Stabæk/NTG og Oslo kretslag sin 2002 årgang. Han er også utdannet adjunkt med opprykk i fagene sosiologi, psykologi, pedagogikk og markedskommunikasjon. I tillegg har han skrevet bøkene Fotballmagi og Fotballguiden (sammen med kollegaer fra NTG).

Svein Roger Pettersen

Spillerutvikler NTG-guttegruppa

Svein Roger startet på NTG i 2006 som trener for Lyn/NTG. Etter noen år i Lyn var han i 2011 tilbake igjen på NTG. Han har en mastergrad fra NIH i trenerrollen fotball. Ellers har han en lektorutdanning fra NIH og UEFA A-lisens fra Norges Fotballforbund. Svein Roger har trenererfaring fra Lyn som toppspillerutvikler og som assistenttrener i Tippeligaen og i 1.div. Han har også vært hovedtrener for Mercantile og Asker, og vært trenerkoordinator og utviklingsansvarlig for Asker og Heggedal IL.

Trond Andersen

Spillerutvikler gutter

Trond har jobbet på NTG siden 2013. Han er utdannet UEFA B trener. Han jobber som spillerutvikler for guttegruppa og trener i tillegg G14-laget til Bærum SK. Han har tidligere erfaring som trener i Lyn FK, der han har trent både junior og A-laget. Trond har også en lang karriere bak seg som fotballspiller. Han har spilt 38 kamper for A-landslaget, og for toppserieklubber i Norge, England og Danmark.

Fredrik Bekkelund

Spillerutvikler Stabæk

Fredrik har jobbet på NTG siden 2013. I 2005-2009 studerte han trener rollen ved Norges Idrettshøyskole. Han har siden 2009 jobbet i Stabæk Fotball hvor han har trent både G14, G15 og G16. I tillegg har han trent Fossum sitt A-lag. Fredrik har også en fortid som spiller. I perioden 1998-2002 spilte han på Stabæk. I tillegg har han spilt på Helset, Fossum, Ørn Horten og Odense Kameratene.

Ingvild Stensland

Jentetrener

Ingvild er utdannet fysisk trener og har UEFA B-lisens. Hun jobber også som toppspillerutvikler i Stabæk og som fysisk trener på Harestua Medisinske Senter. Ingvild har spilt 146 A-landskamper, deltatt i OL, VM og EM (vunnet to EM-sølv og en bronse), og hun har spilt som proff i Kopparberg Gøteborg og Lyon. Meritter: Norsk seriemester i 2002, 2005, 2012 og 2013. NM-gull i 2012 og 2013. Svensk cupmester 2011. Fransk seriemester i 2009, 2010 og 2011. Champions League mester med Lyon i 2011.

Jens Petter Berg

Trener jenter

Jens Petter Berg har lang tid bak seg som trener for ulike lag, deriblant Stabæk. Han er utdannet UEFA B og jobber også for Oslo Fotballkrets. Nå er han assistent trener for ØHIL damer Elite i kombinasjon med jobben som trener for NTG jenter.