Hjem NTG Geilo Snowboard

NTG Geilo: Snowboard

Snowboardlinjen ble etablert i 1999. I tillegg til to samlinger i Mellom-Europa har vi fire forskjellige parker vi kan kjøre på Geilo. Dette gjør at kjørerne våre for mange kvalitetstimer på snø iløpet av en sesong.

Trenere

Christian Christensen

Hovedtrener

Christian, CC, Christensen liker de harde treningsøktene best. Han har lagt opp som aktiv snowboarder, men kan fortsatt dra på. Christian har lang erfaring som snowboardtrener og har vært hovedtrener i Kongsberg IF i mange år. Januar 2015 begynte han som trener her på NTG og har nå hovedansvaret for treningsplanleggingen vår samtidig som han følger opp elevene i 1.klasse. En Master i Idrettsfysiologi har han også-snart!

Markus Rustad

Trener

Markus, Rustad, Rustad kommer fra Oslo og er et godt kjent navn i Snowboardmiljøet. Han kjører aktivt snowboard og har blant annet blitt nominert til årets gjennombrudd av Norges Snowboardforbund! Med sin råe kjøring tilføyer Rustad den ekstra piffen i bakken for å gjøre utøverne ekstra gira. Han har stor kunnskap om snowboardsporten og han er viktig for utøverne på NTG sin utvikling på brett.

Inntaksreglement

NTG Geilo snowboard/freeski

Les hele saken Søk på skole