Fasiliteter og anlegg

Læring, trening og trivsel

Sommeren 2017 tok NTG Lillehammer i bruk sine nyoppussede og moderne lokaler, få meter nord for Håkonshall med kort avstand til idrettsanleggene og øvrige fasiliteter Lillehammer har å by på. Vi har spesialavtaler med leger og fysioterapeuter som bidrar til raskere behandling og rehabilitering ved sykdom og skader.

NTG har eget hybelhus med 60 boenheter hvor det primært bor elever på VG1. Idrettene er behjelpelig med å skaffe hybler og følge opp hybeltilværelsen også for VG2 og VG3 elever. Les mer om hybelhjemmet her. Fra høsten 2019 tilbyr vi også 8 rom på Speiderhuset med felles oppholdsrom, kjøkken og toaletter. Speiderhuset er primært for VG2 og VG3 elever.

Vår egen skolekantine tilbyr sunn mat til rimelige priser.

Lærere og trenere
NTG Lillehammer har trenere og lærere med høy kompetanse og er en skole der lærerne møter deg med entusiasme og forståelse for din satsing på toppidrett. Derfor har vi tre ulike timeplaner gjennom skoleåret, tilpasset sesongen til idretten din. Sammen med ansatte og de andre elevene er du med på å danne det gode læringsmiljøet vi er stolte av å ha. Skolen legger til rette opplæringen på en fleksibel måte slik at du kan nå utdanningsmålene dine.

Skolen tilbyr leksehjelp/studieveiledning en ettermiddager i uka rett etter skoletid.