Hybelhuset

Hybelhuset er i første rekke et tilbud for nye elever hvert skoleår og har plass til 60 elever. Vi har ansatte hybelguider som veileder og hjelper hybelboerne.

Om hyblene

Alle boligene er 18,5m2, har eget bad, kjøkken og er fullt møblert med kjøl/frys, komfyr , rammemadrass, skrivepult/stol, bokhylle og garderobeskap. Både varmtvann og oppvarming av boligene skjer med miljøvennlig fjernvarme.
Badet er moderne og flisbelagt. Internett og kabl-TV er inkludert. Det er parkeringskapasitet på området.

Fasiliteter

Hybelene er fordelt på 5 plan. Bygget har heis. Det er fellesvaskeri i naboblokken hvor du får tilgang via digitalt vaskerikort. Leilighetene har egne boder i 1. eller 2. etasje, samt eget lager for konkurransesykler. Det er smørerom i 1. etasje og alle skiskyttere har eget våpenskap i 1.etg. Bygget har et fellesrom/tv-rom med plass til ca. 20 personer.

Nærområde

Det kun 2 min gange til NTGs skolelokaler i Olympiaparken. Bussforbindelse til skysstasjonen er god. Det er flotte trenings og turområder i umiddelbar nærhet. Håkonshall og Kristinshall hvor NTG elevene trener mye ligger 200m unna.
Avstand til nærmeste matbutikk (Kiwi) er 300m.

Pris

Leieprisen er kr. 7000 pr. måned for skoleåret 2024/25. Leien inkluderer kabel-TV, internett, renhold av fellesarealer og oppvarming/strøm. Leiesummen inkluderer også tilsynsordningen og vaktmestertjenester.

Leiekontrakt

Leietager må godta utarbeidet leiekontrakt som regulerer alle vesentlige regler som leietager er underlagt. Foresatte må inngå kontraktsforholdet til elever under 18år. Leiekontrakten inngås for 12 måneder. De som leier er forpliktet til å betale leie i 12.måneder.

Ansvar beboere

Beboerne har ansvar for rydding og vask av egen hybel, og holde det ryddig i alle fellesarealer. De plikter også på omgang å vaske fellesarealer under veiledning av hybelguidene.

Omvisning

I forbindelse med opptaksprøver for nye elever vil det bli organisert guidet omvisning i hybelbygget.

Søknad om tildeling av leilighet

Interesserte søker om tildeling av hybel i søknadsskjemaet.

 

Ansatte på hybelhuset

Anette Hårberg

Leder av hybelhuset / Miljøarbeider

922 20 204

Lars Freng

Miljøarbeider / Hybelguide

91901175

Sverre Istad

Vaktmester

924 36 453

Hanna Midtsundstad

Lærer SU / Hybelguide

91557976