Uten NTG ville jeg aldri ha kommet meg gjennom videregående skole. Hadde det ikke vært for NTGs engasjement til å få meg gjennom, hadde jeg nok ikke sittet her med et vitnemål i dag.
Tiril Sjåstad Christiansen

NTG Lillehammer: Freeski

Freeski ble egen gren ved NTG Lillehammer i 2004. Skolen har fått frem flere kjente skikjørere, som f.eks. PK Hunder, Tiril Sjåstad Christiansen, Johanne Killi, Ole Christian Mustad, Kim Boberg, Lasse Nyhaugen, Lars Haakon Hafsal, Mikkel Jøraandstad og Ferdinand Dahl

Trenere

Per-Kristian "PK" Hunder

Hovedtrener Freeski

PK Startet som trener ved NTG Freeski høsten 2017. Han er hovedtrener på linjen, og er en ekte "boss". I den fritiden han får liker han å spille golf, renovere leilighet og ikke minst kjøre ski. Det er få som matcher hans CV som freeskier, som inkluderer en rekke toppplasseringer i internationale konkurranser i en årrekke, samt legendariske filmsegmenter fra produsenter som MSP og Field productions.

Knut Fineid

Trener Freeski

Knut er ny som trener av 2018. Han har en 100% stilling som trener under PK. Med fritidsaktiviteter som skateboard og tennis. Gikk ut av NTG i 2016, beste plassering som nr. 10 i NM Slopestyle 2018. Ellers vært svært aktiv på sosiale medier gjennom tidligere vintre

Magnus Solheim

Trener Freeski

Magnus har vært med oss litt her og der i noen år, og ble denne høsten fast med på laget. Han studerer til daglig i Bergen, men kjører ski så mye han kan. Han skal være med på alle samlingene våre, enkelte perioder i vinter, samt konkurranseoppfølging i Norgescupen. Han er foruten å være en habil tennisspiller, en meget dyktig skikjører som har vært i miljøet svært lenge og har claimet å børste støv av dobbelcorken i løpet av året :)