NTG Kongsvinger: Fotball

NTG Kongsvinger tar hvert år inn ca.15 nye fotballelever (gutter og jenter) på VG 1. Det er mulig å søke øvrige klassetrinn.

Historikk/Tidligere elever

NTG Kongsvinger fotball

Trykk her

Trenere

Trond Amundsen

Hovedtrener fotball

Trond har erfaring som hovedtrener i Eliteserien for Fredrikstad og Kongsvinger. Han har også vært landslagstrener for G-16. Trond har jobbet med analyser av Premier League for TV2. Han har også jobbet for akademiet til fotballklubben Santos i Brasil. Trond har UEFA PRO-lisens.

Pål Håpnes

Trener

Pål har mange års erfaring fra Eliteserien som spiller. Tidligere har Pål vært ansatt i Kongsvinger IL både som assistenttrener og spillerutvikler for gutter. Nå er han hovedtrener for Kongsvinger i 1. divisjon for damer. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen. Utdannet UEFA A-trener.

Knut Nordnes

Trener

Knut har jobbet på skolen siden NTG startet på Kongsvinger. Han er dermed vår kontinuitetsbærer. Knut har spilt 100 kamper for Kongsvinger i Eliteserien. Som trener var han med på å ta sølv i Eliteserien med Kongsvinger i 1992. Han opplevde året etter et marginalt tap mot Juventus i Europacupen med samme lag. Knut har hovedansvaret for formidling og fordeling av hybler.

Jørn-Ole Korslund

Trener

Jørn Ole kommer fra Kongsvinger og har utdanning innen trenerrollen. Han har utdanning fra høgskolen i Hedmark, har vært hovedtrener for Kongsvingers damer i 3. divisjon og er trener på kretslag i Indre Østland. Jørn Ole er vår ekspert på videoanalyser og bruker mye tid på det. Han har hovedsakelig jentetreninger på skolen.

Mathias Åker Solstad

Trener

Morten Kristiansen

Keepertrener

Klassene

Fotball jenter 2017/18

Fotball gutter 2017/18

Inntaksreglement

NTG Kongsvinger Fotball skal ta inn ca. 15 spillere på VG1. Dette fordeles på ca. 8 gutter og ca. 7 jenter. Det tas inn 1-3 keepere.

Les hele saken Søk på skole