Åpen samling

Invitasjon til åpen samling ved NTG Lillehammer skiskyting 20.11-22.11.2022

Er du nysgjerrig på hva NTG-livet på Lillehammer innebærer? Ønsker du å bli kjent med trenerne og se hva anleggene og skolen kan tilby?

Vi inviterer til åpen treningssamling fra søndag 20.11 til tirsdag 22.11 for skiskyttere født i 2007. Det blir innholdsrike og spennende dager, og kanskje det oppholdet du trenger for å vurdere om du ønsker å søke skoleplass hos oss.

Påmelding på mail innen torsdag 10.11 til: annli@ntg.no

 

Kort foreløpig info om samlingen

Vi belager oss på at vi har fått skiforhold i umiddelbar nærhet til skolen og at vi dermed kan få brukt skiene. Det vil også bli lagt opp til økt i innendørsfasilitetene våre i Håkonshall og på skytebanen ved Birkebeineren skistadion. Utøverne blir innkvartert i leiligheter på Birkebeineren Hotell. Frokost, lunsj, middag og kveldsmat er inkludert. Det kommer til å være en trener til stede på hele samlingen og det er derfor ikke nødvendig for foresatte å bli på Lillehammer under oppholdet. Det blir omvisning på hybelhuset og skolen for både utøvere og foresatte på søndag kveld ifbm. ankomst. Vi tilstreber å sette opp romfordeling slik at alle får bo sammen med noen de kjenner fra før. Til og fra trening frakter vi ungdommene i minibuss.

Prisen for samlingen blir ca 2000,- og vi sender faktura i etterkant.

 

Hjertelig velkommen på samling!