Høstcamp

Innbydelse til Høstcamp på NTG Lillehammer 2023

Treningssamling for langrennsløpere født 2008 og 2009

Vi ønsker å invitere langrennsløpere født i 2008 og 2009 til Høstcamp på Lillehammer 29. september til 1. oktober. Målet med samlingen er at dere skal få et innblikk i hverdagen på NTG Lillehammer. Samlinga kommer til å by på spennende utfordringer og gode treningsøkter.

Dette er en fin anledning til å bli bedre kjent med NTG-systemet, fasilitetene på Lillehammer og om NTG er en aktuell skole for deg.

Innkvartering blir på Birkebeineren Hotel & Apartments ved skolen, og pris for hele oppholdet inkludert alle måltider blir kr 1950,-.
NTG stiller med busser til transport på treninger og for eventuell henting på skysstasjonen.

Fremmøte fredag 29. september kl. 17.00. Vi vil starte opp med en treningsøkt, før det blir middag kl. 19.00. Det blir informasjonsmøte for både utøvere og interesserte foreldre kl. 20:00, der opplegget gjennom tre år på NTG Lillehammer blir presentert. Samlingen avsluttes søndag formiddag kl. 13.00.

Vi har ikke overnattingskapasitet til mer en 65 stk, så her er det første utøver til mølla-prinsippet som gjelder. Mer info om treningsprogram og utstyrsliste til Høstcamp kommer når påmeldingsfristen er ute.

Påmeldingsfrist er tirsdag 5.september kl. 00:00.

Følg link for påmelding: https://forms.gle/5pSzppm1QD3VtUht8

Ta kontakt med Stig Moland for spørsmål: stig.moland@ntg.no eller 90 97 10 18.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Sportslig hilsen, trenerne på NTG Lillehammer langrenn:

Emilie Kristoffersen, Tina Bøgseth, Per Ola Gasmann og Stig Moland