Vi inviterer til Åpen samling

Invitasjon til åpen samling ved NTG Lillehammer Terrengsykkel

02.10-06.10.2023

Vi har gleden av å invitere ivrige terrengsyklister født i 2008 til en treningssamling hos oss på Lillehammer i uke 40.

Vi tyvstarter samlingen mandag 2. oktober kl 16:00 for de aller ivrigste med stitur for barna og teknikktrening for foreldre. De som ikke har like ivrige foreldre eller ikke har mulighet til å komme til Lillehammer så tidlig, kan komme direkte til infomøte kl 18:30.

Samlingen varer til lunsj fredag. Detaljert program finnes: her

Fokus på samlingen vil være fysisk og teknisk trening, deling av kunnskap og sosiale aktiviteter sammen med elever på NTG Lillehammer Terrengsykkel, ledet av trenere fra NTG.

Overnatting vil være i leiligheter på Birkebeineren Hotell hvor deltagerene vil få mulighet til å bli godt kjent med andre terrengsyklister.

Hensikten vår med samlingen er å vise frem hvordan det er å være elev på NTG, samtidig som det gir oss muligheten til å bli godt kjent med potensielle søkere, men vi tar gjerne i mot utøvere som ikke tenker å søke på NTG, da vi brenner for terrengsykkelsporten og ønsker å dele kunnskapen vår.

Det vil også være mulig å delta på enkelte dager dersom man ikke har mulighet til å være med på hele samlingen.

Estimert ca. kostnad: 3400,- (dekker overnatting og alle måltider)

For påmelding og eventuelle spørsmål:

Send mail til sportssjef Bjørn Ballangrud (info under)

Førstemann til mølla!

Velkommen til samling, med sykkelhilsen trenerteamet:
Bjørn Ballangrud og Øyvind Bøthun

Bjørn Ballangrud

Sportssjef terrengsykling

Bjørn begynte på NTG i 2013 og har sørget for at syklistene har kommet på et høyt teknisk nivå i løpet av sine år på NTG. Fra 1.januar 2021 er Bjørn vår sportssjef på avdelingen. Leder for utforlandslaget i totalt 6 år i perioden 2009 til 2017. Satset aktivt på utforsykling, orientering og skiorientering. Bjørn har hovedansvaret for teknikkutvikling. Utdanning: Topptrener 2 hos OLT/NTNU, Befalsskole og BI.

920 57 760

Øyvind Klemetsen Bøthun

Trener Terrengsykkel

Øyvind er ny på NTG fra 1. august 2021. Han kommer fra en stilling på Idrettshøgskolen på Universitetet i Tromsø, og har de siste årene hatt fokus på utholdenhetsidretter. Han sykler fortsatt aktivt, fortrinnsvis maratonritt. Han blir også å se på rundbaneritt i årene som kommer. Øyvind brukte mange år på å jakte en lærkule på gressmatta. Heldigvis gikk det såpass bra, at han med tiden fikk satt av nok penger til å kjøpe seg sykkel. Utdanning: – Lærerutdanning – Master idrettsvitenskap

472 44 154