Åpen Dag NTG-U

VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG PÅ NTG-U BODØ

Skal du starte i 8. klasse til høsten og er klar for en skolegang med idrett på timeplanen hver dag? Nå er du som er født i 2011 velkommen til en artig og inspirerende skoledag hos oss.

Under Åpen Dag får du virkelig få kjenne på hvordan det er å være elev ved NTG-U. Vi lover deg noen timer med store og små utfordringer, svetteperler i panna og møte med andre ungdommer som brenner for det samme som deg. Du vil bli nærmere kjent med en gjeng av våre ansatte, som loser deg gjennom en treningsøkt samt en omvisning i våre skolelokaler. Dagen avsluttes med informasjon om vårt skole- og idrettstilbud. Her er også foreldre velkommen til å delta.

Tid: mandag 5. februar 2024, kl. 14.00-18.15
Sted: Bodø Spektrum / NTG, Aspmyra Stadion
 

PROGRAM

Møt opp i Bodø Spektrum i treningstøy. Ta med en liten matpakke og skiftetøy i sekken for å ha til etter økten, i tillegg til innesko, fotballsko (de som spiller fotball) og drikkeflaske.

Del 1 Trening 14.00-15.15
Under treningsøkten får du som driver med håndball eller fotball en smakebit av hvordan disse øktene gjennomføres hos oss. De som driver med andre idretter enn håndball/fotball blir med i mix og får en innføring i øvelser som styrker blant annet spenst, hurtighet og koordinasjon.

Del 2 Besøk på NTG 15:45-17.00
Etter treningen skifter vi til tørre klær (ikke tid til dusj) og går sammen bort til NTG. Her blir det omvisning, matpause og aktiviteter. Du vil også få møte noen av våre nåværende elever som forteller om hvordan det er å være elev på NTG-U.

Del 3 Informasjon om NTG-U 17.15-18.15 – med foresatte
Mot slutten av dagen runder vi av med informasjon om skole- og idrettstilbudet.

Alle elever og foresatte som skal delta må melde seg på, slik at vi får en oversikt over hvor mange som kommer.

Påmeldingslenke finner du HER