Hjem NTG Tromsø Fotballjenter

NTG Tromsø: Fotballjenter

Vi holder til på Alfheim Stadion og tar inn nye fotballelever hvert år, både gutter og jenter. Tilbudet retter seg mot motiverte spillere som ønsker å kombinere fotball og skole på et høyt nivå. På NTG Tromsø blir treningene ferdighets og detaljbasert, for å skape bedre helhetlige spillere.

Årsplan Fotball - Jenter 2017-18

Her er en grov oversikt på hva vi kommer til å jobbe med, hvor mye og våre viktigste treningsprinsipper.

Årsplan

Månedsplan Oktober 2017 - Fotball jenter

Her er en oversikt over når og hvor vi trener i oktober måned. Sesongen begynner å nærme seg slutten for samtlige av jentene. Denne perioden har vi begynt å inføre litt mer agility og styrketrening, som en forberedelse til ressursperioden som kommer i november og desember. Da skal vi jobbe med både hurtighet- og styrketrening. Følg oss gjerne på Facebook også, der kan dere finne oss under navnet: NTG Tromsø Fotball Jenter.

Månedsplan Oktober 2017

Månedsplan September 2017 - Fotball jenter

September måned er en av de travleste månedene vi har på NTG, denne måneden er det mange kamper, en del reising og ikke minst treninger. Her finner dere oversikt over alle aktivitetene jentene er med på i september.

Månedsplan September 2017

Oppsummering av sesongen 2017

Årets sesong har vært ulidelig spennende for samtlige av jentene som får på NTG Tromsø

Les mer om hvordan det har gått med jentene her

Høsten 2017 - status

Høsten har vært en utrolig spennende kampperiode, på alle arenaer. I J17 serien er det spennende innspurt for jentene om hvem av jentene i TIL, Fløya og Hamna som får spille kretsmesterskap, i 2.divisjon står det om kvalifisering for jentene som spiller for TIL, og da må de vinne over nettop Fløya. I 1.divisjon står det om topp 3 plassering og nedrykk (!!). Dette blir en spennende sesonginnspurt for samtlige av våre elever.

Les mer om denne

Trenere

Eline Torneus

Trener Fotballjenter

Eline er vår fotballtrener på NTG og for herrelaget til Skjervøy IK i 3.div. Før Eline ble trener for fotballjentene spilte hun 9 år i toppserien for Fløya og Røa. Hun har vært innom alle aldersbestemte landslag + en tur innom A-landslaget. For Røa fungerte Eline som både spiller og trener. I 2015 tok hun bronse med Røa som assistenttrener, og i 2016 tok hun sølv i cupen for Røa, denne gangen som spiller. Eline har også skrevet masteroppgave i idrettsvitenskap om fotball og talentutvikling.