Hjem NTG Bodø Håndball

NTG Bodø: Håndball

NTG Håndball i Bodø legger til rette for at gutter og jenter kan kombinere skole og håndball på høyt nivå. Vi tar hvert år inn 15-20 håndballelever.

Idrettstilbudet ved NTG Bodø Håndball

NTG Bodø tilbyr håndball for jenter og gutter

Les mer

Skoletilbudet ved NTG Bodø

NTG er treårig og gir generell studiekompetanse, altså en generell adgang til universiteter og høyskoler i Norge og utlande

Les mer

Informasjon om inntak ved NTG Bodø håndball

I NTGs inntaksreglement er de generelle inntakskriteriene beskrevet. For søkere til håndball gjelder følgende kriterier

Les mer

Kontakt NTG Bodø

Har du spørsmål om NTG Bodø?

Trykk her for kontaktinformasjon

Trenere

Sebastian Steffens

Hovedtrener håndball

Autorisert Trener 2 i Norge. DHF Divisionstrener utdanning i Danmark. DIF Diplomtrener utdanning i Danmark. Påbegynner Trener 3 utdanning til høsten. Sebastian er en forholdsvis ung trener på snart 26 år, han har gjennom de siste 3-4 årene jobbet i Bodø håndballklubb med spillerutvikling. Han er i dag assistenttrener i Bodø HK samtidig som han har ansvaret for utvikling av unge spillere i klubben.

Børge Lund

Trener håndball

Autorisert Trener 4 i Norge. Børge er hovedtrener for Bodø Håndballklubb Elite Herrer og assisterende Landslagstrener for Norges herrelandslag. Han er tidligere landslagskaptein for Norge, og hans spillerkarriere strekker seg fra Bodø, Aalborg (Danmark), Nordhorn, Kiel, Rhein Neckar Löwen og Füchse Berlin (Tyskland). Børge er eneste herrespiller i Norge som har vunnet Champions League (Kiel).

Klassene

Inntaksreglement

1 GENERELLE BESTEMMELSER (gjelder fra 01.08.2016)

Les hele saken Søk på skole