Hjem NTG Bodø Fotball

NTG Bodø: Fotball

NTG Fotball i Bodø legger til rette for at gutter og jenter kan kombinere skole og fotball på høyt nivå. Vi tar hvert år inn 10-12 fotballgutter og 6-8 fotballjenter.

Trenere

Thor Mikalsen

Trener fotball gutter og jenter

UEFA A-lisens. Thor er spillerutvikler i FK Bodø/Glimt, og har vært det i en årrekke. De siste årene har han vært tilknyttet Glimt-akademiet som trener rundt klubbens førstelag. Thor har en lang og innholdsrik karriere som spiller bak seg, med flere sesonger for Bodø/Glimt i Eliteserien. Thor er utdannet idrettspedagog og har jobbet mange år som lærer.

Cato Hansen

Trener fotball gutter

UEFA A-lisens. Cato er spillerutvikler for FK Bodø/Glimt G16-lag. Etter en lang og innholdsrik karriere som spiller for FK Bodø/Glimt startet Cato som hovedtrener for Stavanger IF i 2007. I årene 2011/2012 var han assistent- og hovedtrener for Bodø/Glimts A-lag. Siden den gang har Cato vært spillerutvikler i Glimt-akademiet, de siste årene med hovedansvar for klubbens G16 lag som spiller i nasjonal G16. Cato er også spillerutvikler på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Tom Dent

Trener fotball gutter

UEFA B-lisens/NFF keeper A-lisens. Tom er spillerutvikler for Bodø/Glimts G19 med kampansvar i den nasjonale G18 ligaen. Han er også keepertrener for Bodø/Glimts satsingslag G13-G19. Tom startet som aldersbestemt trener i Fulham FC og har erfaring som keepertrener i Follo FK og assistenttrener for A-laget til Stjørdals/Blink. Tom er også keepertrener på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Ermir Strati

Trener fotball jenter

UEFA-A lisens. Ermir er spillerutvikler for satsingsgruppa i Grand Bodø. Han har bakgrunn som toppspiller fra Albansk Eliteserie, der han var med å vinne den albanske cupen og spille Europa League-kvalifisering. Ermir startet sin trenerkarriere som hovedtrener i albansk toppdivisjon, tilsvarende OBOS-ligaen i Norge.

Klassene