Hjem NTG Bodø Fotball

NTG Bodø: Fotball

NTG Fotball i Bodø legger til rette for at gutter og jenter kan kombinere skole og fotball på høyt nivå. Vi tar hvert år inn 10-12 fotballgutter og 6-8 fotballjenter.

Besøksdag håndball og fotball

Mandag 28. januar inviterer vi alle som er født i 2003 til besøksdag

Les mer

Ledige stillinger

Vi har nå ledige lærerstillinger ved NTG Bodø. Søknadsfristen er 18. februar

Les mer

Inntak NTG Bodø Fotball

Skoleåret 2019/20

Les alt om inntaket her

Idrettstilbudet ved NTG Bodø Fotball

NTG Bodø tilbyr fotball for jenter og gutter

Les mer

Skoletilbud ved NTG Bodø

NTG er treårig og gir generell studiekompetanse, altså en generell adgang til universiteter og høyskoler i Norge og utlandet

Les her

Ofte stilte spørsmål om NTG Bodø

Lurer du på noe om skolen vår?

Her finner du svarene

Kontakt NTG Bodø

Har du spørsmål om NTG?

Trykk her for kontaktinformasjon

Kostnader

Les hva det koster å gå på NTG Bodø

Les mer

Trenere

Thor Mikalsen

Trener fotball gutter og jenter

UEFA A-lisens. Thor er spillerutvikler i FK Bodø/Glimt, og har vært det i en årrekke. De siste årene har han vært tilknyttet Glimt-akademiet som trener rundt klubbens førstelag. Thor har en lang og innholdsrik karriere som spiller bak seg, med flere sesonger for Bodø/Glimt i Eliteserien. Thor er utdannet idrettspedagog og har jobbet mange år som lærer.

Cato Hansen

Trener fotball gutter

UEFA A-lisens. Cato er spillerutvikler for FK Bodø/Glimt G16-lag. Etter en lang og innholdsrik karriere som spiller for FK Bodø/Glimt startet Cato som hovedtrener for Stavanger IF i 2007. I årene 2011/2012 var han assistent- og hovedtrener for Bodø/Glimts A-lag. Siden den gang har Cato vært spillerutvikler i Glimt-akademiet, de siste årene med hovedansvar for klubbens G16 lag som spiller i nasjonal G16. Cato er også spillerutvikler på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Tom Dent

Trener fotball gutter

UEFA B-lisens/NFF keeper A-lisens. Tom er spillerutvikler for Bodø/Glimts G19 med kampansvar i den nasjonale G18 ligaen. Han er også keepertrener for Bodø/Glimts satsingslag G13-G19. Tom startet som aldersbestemt trener i Fulham FC og har erfaring som keepertrener i Follo FK og assistenttrener for A-laget til Stjørdals/Blink. Tom er også keepertrener på NFF’s talentleir i Porsgrunn for aldersbestemte landslag.

Ermir Strati

Trener fotball jenter

UEFA-A lisens. Ermir er spillerutvikler for satsingsgruppa i Grand Bodø. Han har bakgrunn som toppspiller fra Albansk Eliteserie, der han var med å vinne den albanske cupen og spille Europa League-kvalifisering. Ermir startet sin trenerkarriere som hovedtrener i albansk toppdivisjon, tilsvarende OBOS-ligaen i Norge.

Inntaksreglement

​1 GENERELLE BESTEMMELSER (gjelder fra 01.08.2016)

Les hele saken Søk på skole