NTG Lillehammer: Sykling

NTG Lillehammer Sykling tar inn utøvere innen grenene terreng rundbane, landevei og downhill. Linjen består pr nå av 40 utøvere og 4 trenere.

Trenere

Lars Stensløkken

Trener terrengsykkel

Lars har jobbet på NTG siden 2010 og har vært sportsjef fra 2013. Han gikk selv på NTG skiskyting og satset deretter på landevei frem til 2012. Ivrig stisyklist, golfspiller og fluefisker. Lars er en meget karismatisk trener med stort engasjement og klare krav til utøverne. Utdanning: Bachelor idrettsfysiologi og topptrener 2 hos OLT/NTNU.

Bjørn Ballangrud

Trener Downhill

Teknikktrener med hovedansvar for utforsyklistene. Bjørn begynte på NTG i 2013 og har sørget for at syklistene har kommet på et høyt teknisk nivå i løpet av sine år på NTG. Leder for utforlandslaget siden 2009 med en to års pause fra 2013 til 2015. Satset aktivt på utforsykling, orientering og skiorientering. Utdanning: Topptrener 2 hos OLT/NTNU, Befalsskole og BI.

Even Andreas Røed

Hovedtrener

Begynte å jobbe ved NTG 2016 etter fire år i Norges Skiforbund. Har tidligere vært elev og trener ved NTG Lillehammer. Har 9 års trenererfaring og Topptrenerutdanning 2 OLT/NTNU

Martin Olsen

Trener terreng og landevei

Martin er fra Kapp på Østre Toten og jobbet på NTG fra 2017. Har bakgrunn som aktiv syklist på landeveien for Lillehammer CK og syklet senere for Team Joker. Har erfaring fra livet som toppidrettsutøver, som vil komme utøvere til gode i utviklingen sin. Utdanning: Har pedagogikk studie fra HiL og pågående bachelor i idrettsbiologi ved NIH.

Hanne Berg Eriksen

Trener

Hanne jobber som instruktør for de yngre i Lillehammer cykleklubb og tar masterstudier i treningsfysiologi ved Høyskolen i Lillehammer ved siden av jobben på NTG.

Inntaksreglement

Her er inntaksreglementet for NTG Lillehammer sykling

Les hele saken

Sosial strøm