Hjem NTG Geilo Skiskyting

Idrettstilbudet på NTG Geilo skiskyting

Skiskyting har eksistert på NTG Geilo nesten siden oppstarten.

Les mer om idrettstilbudet

Skoletilbudet

NTG Geilo er en skole med 90 elever. Skoletilbudet gir utøverne generell studiekompetanse med mulighet for spesialisering innen realfagene matte og fysikk eller økonomifagene Økonomi og ledelse og Samfunnsøkonomi.

Les mer om skoletilbudet

Trenere

Halvor Jørstad

Hovedtrener

Halvor kommer fra Snåsa og har tidligere drevet med skiskyting på nasjonalt nivå. Han begynte som trener på NTG Geilo i 2005 etter endt mastergrad i idrettsfysiologi ved NTNU. Halvor har praktisk pedagogisk lærerutdanning og er utdannet trener 4 fra NSSF. Halvor er glad i terrengsykkelen sin, og er han ikke kontoret så er han å finne på sykkelrulla. Han er glad i å gå på jakt. Halvor er gift og har et barn.

Dag Bjørndalen

Trener

Dag Bjørndalen er fra Simostranda og er tidligere elitelandslagsutøver. Dag har mye erfaring fra worldcup sirkuset og vet hva som skal til for å nå helt opp. Dag er utdannet tømrer og har tatt trener 4 kurs i fra NSSF. Dag startet som trener på NTG Geilo i 2008. Dag har svært gode praktiske egenskaper og er nok den av trenerne som kan mest om våpen og våpentilpasning. Dag er gift og har to barn som er aktive skiskyttere.

Eivin Rundberg

Trener

Eivin Rundberg er fra Målselv i Troms og er tidligere skiskytter på nasjonalt nivå. Eivin er utdannet fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og har trener 3 kurs fra NSSF samt Topptrener 2 utdanning fra OLT og NTNU.. Eivin har jobbet på NTG Geilo siden 2012. Han er opptatt av basistrening og er ofte den utøverne kommer til hvis de skulle oppleve plager. Eivin er glad i å gå på topptur og sykle på stisykkelen.

Inntaksreglement

Søknadsfristen for NTG Geilo Skiskyting er 1. mars 2018.

Les hele saken Søk på skole

Sosial strøm