Hjem NTG Geilo Freeski

NTG Geilo: Freeski

Freeskilinjen ble etablert på Geilo i 2012. I tillegg til to samlinger i Mellom-Europa har vi fire forskjellige parker vi kan kjøre på Geilo. Dette gjør at kjørerne våre for mange kvalitetstimer på snø iløpet av en sesong.

NTG Geilo

Freeski er en av fem idretter på NTG Geilo. Når vi ikke trener, så er vi på skolen sammen med de andre elevene.

Les mer om skolen her

NTG Snowboard

NTG Freeski trener og kjører med NTG Snowboard

Les mer om NTG snowboard her.

Trenere

Christian Christensen

Hovedtrener

Christian, CC, Christiansen liker de harde treningsøktene best. Han har lagt opp som aktiv snowboarder, men kan fortsatt dra på. Christian har lang erfaring som snowboardtrener og har vært hovedtrener i Kongsberg IF i mange år. Januar 2015 begynte han som trener her på NTG og har nå hovedansvaret for treningsplanleggingen vår samtidig som han følger opp elevene i 1.klasse. En Master i Idrettsfysiologi har han også-snart!

Eirik Slora

Trener

Eirik, også kjent som Slora, kommer fra byen mellom de syv fjell, men er nå tilflyttet Geilo for å kjøre ski. Eirik kjører fortsatt aktivt og er glad i å dra frem et trener knep fra lommen i ny og ne. Han har tidligere vært elev ved Stend Toppidrettsgymnas og har årsstudium i Idrett og pedagogikk fra Norges Lærer Akademi. Hos oss på NTG jobber Eirik aktivt med filming, oppfølging og basistrening for utøverne på Snowboard og Freeski.

Klassene

Inntaksreglement

NTG Geilo snowboard/freeski

Les hele saken Søk på skole