Hjem NTG Bærum Tennis

NTG Bærum: Tennis

Mange av Norges mest lovende tennisspillere har gått på NTG. Av disse kan nevnes: Melaine Stokke, Caroline Steiro, Emma Flood, Mons Knudtzon, Caroline Rhode-Moe, Trym Nagelstad, Øystein Steiro jr., Hans Adrian Rising, Jenny Lunde, Viktor Durasovic, Axel Wahl, Viktor Merum og Viktor Ahlbäck.

Trenere

Jørgen Vestli

Hovedtrener tennis

Jørgen startet som trener på NTG August 2018. Av tidligere trener erfaring har Jørgen jobbet som assistant coach for herre- og damelaget ved University of The Paicifc (2006), som trener på Gorin Tennis Academy i Elk Grove, USA (2007) ,noen måneder innom Oslo TK, før han i 10 år jobbet som juniorlandslags trener for Norges Tennisforbund. Jørgen er fortsatt kaptein for damelandslaget og har vært det siden 2012. Av trenerutdanning har han ITF trener 1, 2 og 3, pluss Topptrener 2 fra OLT/NTNU.

Pawel Strauss

Deltidstrener Tennis

Pawel startet som trener på NTG-U i 2005, og har vært hovedtrener for NTG Bærum tennis siden 2007. Han er en meget merittert tennistrener med mange års erfaring med å trene både ATP og WTA spillere. Han har en mastergrad fra Academy and Physical Education ved University of Warsaw. I 25 år har han jobbet i Sverige hvor han var ansvarlig for juniorlandslagene. Noen av spillerne han har trent har deltatt i OL i både London og Seoul.

Fredrik Brenna-Lund

Motivator/fysisk trener

Fredrik har siden 1994 vært tilknyttet NTG som trener og sportssjef for judo, og har tidligere trent alle idrettene i Bærum, Lillehammer og Geilo. Han har trent 25 forskjellige aldersbestemte nasjonale og internasjonale landslag, samt Team Russia Herrehåndball. I tillegg til å være motivator, trener og foredragsholder innen idrett og næringsliv, er Fredrik idag landslagstrener i Bilsportforbundet.