Hjem NTG Bærum Sykling

NTG Bærum: Sykling

I samarbeid med klubbene og NCF har vi skapt et elite-idrettsmiljø der landets sykkeltalenter får det beste utgangspunktet for en internasjonal karriere. Vi har tilbud til fortrrinnsvis landeveisutøvere.

Trenere

Lars Holm

Hovedtrener Sykkel

Lars har vært ansatt på NTG siden 2012. Han har topptrener 2 utdannelse i tillegg til ledelsesutdanning ved Norges Handelshøyskole. Siden 2005 har han jobbet som trener i Ringerike Sykkelklubb, og har fra 2010-2016 vært sportsdirektør i Team Ringeriks-Kraft.

Tom Pedersen

Trener

Tom har jobbet på NTG siden 2006. Han var en aktiv landeveissyklist på 70 og 80-tallet, og har en rekke toppresultater både nasjonalt og internasjonalt. I en årrekke var Tom en viktig del av Glåmdal Sykkelklubb sitt elitelag. I 1983 var han på lagtempolaget som tok VM bronse. De siste 25 årene har Tom vært trener for en rekke norske syklister, både terreng og landevei. Han kombinerer trenerjobben ved NTG Bærum med å være koordinator for sykkel ved NTG Bærum, NTG Lillehammer og NTG Kongsvinger.

Gunnar Disch

Trener

Gunnar har jobbet på NTG siden 2017. Siden 2010 har han vært trener i Bærum og omegn sykkelklubb. Han er utdannet helse og treningsfysiolog fra høgskolen i Lillehammer. Gunnar går for tiden siste året på topptrener 1 studiet på NIH/Olympiatoppen.