Hjem NTG Bærum Håndball
NTG har ett fint miljø der du kan kombinere skole og 100% satsing perfekt! Godt miljø i klassen og du får hjelp med å legge alt til rette for at du skal bli best mulig i idretten din.
Sander Sagosen

NTG Bærum: Håndball

NTG Håndball Bærum legger vekt på individuell utvikling. Hovedtrener Kristian Kjelling og teamet jobber langsiktig i forhold til å utvikle spilleren til å tåle den treningsmengden og intensiteten som kreves på et høyere seniornivå.

Trenere

Kristian Kjelling

Hovedtrener Håndball

Kristian er hovedtrener for håndball avdelingen Bærum. Han er for tiden trener for Drammen HK elitelag. Kristian har en lang erfaring som spiller bak seg. Han har vært proff i Spania og Danmark i 14 år og har flere år på landslaget å se tilbake på.

Vegard Saua

Hovedansvar jenter

Vegard har jobbet på NTG siden 2013. I årene 2011-2013 jobbet han på NTG-U. For tiden er han hovedtrener i Stabæk damer 1.div. Siden 2000 har han trent ulike lag som Njård (junior, 1.div og elite damer) og Ullern (junior, 2. og 3. div). 1998-2008 spilte Vegard selv håndball i 1.div og elite som endte med en bronsjemedalje i eliteserien med Vestli IL. Etter en del skader valgte han etter dette å satse på en trenerkarriere. Vegard har en trener 3 utdannelse fra Norges Håndballforbund.

Sindre Walstad

Keepertrener

Sindre har lang erfaring fra landslag og proffspill både i inn og utlandet. Han er ansvarlig for keeperne på yngrelandslag på guttesiden. Med stor erfaring og masse entusiasme gjennom Sindre tilbyr NTG håndball en unik mulighet for keepere som vil utvikle seg.

Marko Bontenbal

Fysisk trener

Marko Bontenbal har erfaring fra fysisk trening med eliteutøvere i flere idretter, men har seneste årene jobbet mest med håndballspillere. Han har utdannelse fra idrettshøgskole i Aalborg samt flere relevante kurs inn mot toppidrett. Marko var fysisk trener til Aalborg Elitelag før han tok turen til Norge. Ellers har også Marko tilbrakt 8 år i tjeneste hos det danske forsvaret.

Sosial strøm