Hjem NTG Bærum Basketball

NTG Bærum: Basketball

I over 15 år har NTG gitt unge ambisiøse utøvere muligheten for satsing på basketball i kombinasjon med videregående skole ved sin avdeling i Bærum. En stor del av tidligere elever har nå erfaring med spill på norsk toppnivå og en god del har kvalifisert seg for collegespill i USA.

Trenere

Henning Bergh

Hovedtrener

Henning har vært hovedtrener for NTG Basket siden oppstarten i 2002. Han er utdannet Topptrener ved NTNU og har forbundets nivå 4 som trener some er Fiba Europe Coaching Certificate. Han har vært hovedtrener for ulike aldersbestemte landslag, regionslag, EB-85 (toppserie for kvinner og aldersbestemte lag) og Sandvika (1.div). Henning har en karriere bak seg som spiller med 12 år på norsk toppnivå. Klubber han har spilt for er Bærums Verk, Bærum Basket og EB-85.

Stian Mjøs

Administrativt ansvarlig/trener

Stian har jobbet på NTG siden 2015. Han har vært ass.trener for U18 landslaget og trent en del aldersbestemte lag. Stian har spilt i BLNO siden 2007. I perioden 2009-2011 var han proff i Sverige og i 2012/13 i Danmark. På denne tiden har han rukket å vinne Norgesmesterskapet for U16, U18, U20 og som senior. I tillegg har han vunnet en del priser: Defensive player of the year, All-star team BLNO, League MVP, Finals MVP, League scoring leader, League assist leader og flest scorte poeng i en kamp.

Sosial strøm