Hjem NTG Bodø søker lærere 2018
Foto:

NTG Bodø søker lærere 2018

​Har du lyst til å være en del av et pulserende arbeidsmiljø, og jobbe med ambisiøse ungdommer? Er du opptatt av kombinasjonen skole og idrett? Ønsker du å skape en god skole sammen med andre dedikerte lærere og trenere?

NTG etablerer fra høsten 2018 ungdomsskole og videregående skole i Bodø med 32 elever på 8. trinn og 32 elever på VG1. Skolene er godkjent etter Friskolelova, og er godkjent for til sammen 192 elever.

Hos oss i NTG vil du ta del i et godt og inkluderende fellesskap, med dedikerte medarbeidere som tar elevens utvikling innenfor idrett og skole seriøst. Vi ser etter lærere som er fleksible, løsningsorienterte og liker å jobbe i team. Har du godt humør, er imøtekommende og har et ønske om å gjøre andre god passer du godt inn hos oss.

Vi tilbyr faglig utvikling gjennom NTGs fagnettverk, som går på tvers av alle de 8 NTG-skolene.

NTG ungdomsskole er en profilskole med fokus på idrett, fysisk aktivitet og helse. NTG videregående tilbyr studiespesialisering med programområdet språk, samfunnsfag og økonomi og har Toppidrett som obligatorisk programfag. På videregående har vi tilbud innenfor idrettene håndball og fotball, med egne ansatte trenere. På NTG har vi tysk som andre fremmedspråk.

Lærerstillingene
Siden vi starter en helt ny skole, søker vi lærere til alle fag. På ungdomstrinnet gjelder dette fagene matematikk, norsk, engelsk, tysk, samfunnsfag, musikk, religion, naturfag, kunst og håndverk. Siden vi har allsidig trening i skoletiden hver dag, ønsker vi lærere som også er trenere. Du bør derfor ha relevant idrettsbakgrunn som utøver, kroppsøvingslærer eller trener, sånn at du kan undervise i fagene kroppsøving og fysisk aktivitet og helse.

På videregående søker vi faglærere med solid undervisningskompetanse i fagene matematikk 1T/1P, tysk 1 og 2, norsk, engelsk, naturfag, geografi og samfunnsfag.

NTG Bodø er en 8-13 skole, så noen av våre lærere må være forberedt på å jobbe på tvers av trinnene i en oppstartsfase for å fylle opp sine stillinger. Din utdannelse må kvalifisere til krav i opplæringsloven §10-1 og i forskrift til opplæringsloven §14-3.

Synes du dette høres spennende og interessant ut, ta kontakt med daglig leder Anette Nybø anette.nybo@ntg.no mobil 90081718.

Vi ser frem til å motta din søknad og CV!

SØKNADSFRIST 5. mars 2018

Vi tilbyr medlemskap i Statens pensjonskasse

Tiltredelse 1. august

Stiftelsen Norges Toppidrettsgymnas (NTG) driver videregående- og ungdomsskoler i Bærum, Geilo, Lillehammer, Kongsvinger og Tromsø. Siden oppstarten i 1981 har elever fra våre skoler bidratt til over 400 norske medaljer i OL- og VM.

NTG Ungdomsskole (NTG-U) er for elever som ønsker å kombinere daglig trening med skole, i et miljø som ivaretar idrettsglede og et godt læringsmiljø. NTG Videregående skole (NTG) er for elever som ønsker å satse innen sin idrett. Vårt mål er at elevene skal ha de beste forutsetninger til å vinne nasjonale og internasjonale medaljer og samtidig kvalifisere seg til høyere utdanning.

Våre skoler er styrt av verdiene Ærlighet, Respekt og Entusiasme.

 

Din drøm - vår lidenskap!