Hjem NTG Lillehammer Langrenn Uttaket for regionslagene, landslagene og andre team er klart og vi har hele 16 tidligere elever fordelt på disse lagene
Foto:

Uttaket for regionslagene, landslagene og andre team er klart og vi har hele 16 tidligere elever fordelt på disse lagene

Hovedmålsettingen til NTG Lillehammer Langrenn er at utøverne skal utvikle gode holdninger og skape selvstendige utøvere på sikt, samt utvikle utøvere til etablere seg som gode seniorer.

Nå er uttaket for regionslagene, landslagene og andre team klart. Og det er gledelig lesning for oss! Vi har hele 16 tidligere elever fordelt på disse lagene. 

Team Veidekke Innlandet med Johanne Hauge Harviken, Petter Stakston, Joachim Aurland, Vegard B. Nilsen, Marthe Klausen og Thea Murud. På Team Veidekke Oslofjorden er Barbro Kvåle og Amalie Ous. På Team Veidekke Nord-Norge har Emilie Kristoffersen fått plass. Even Hippe er tatt ut på Team Jobzone. Pål Golberg er tatt ut på sprintlandslaget. Og som vi har nevnt tidligere har vi fem tidligere utøvere på rekrutteringslandslaget med Tiril Udnes Weng, Lotta Udnes Weng, Marte Mæhlum Johansen, Mattis Stenshagen og Martin Løwstrøm Nyenget.

Vi ønsker alle lykke til med ny sesong!