Hjem NTG Tromsø Langrenn/ skiskyting Ungdommens Toppidrettsuke

Ungdommens Toppidrettsuke

14.-18. august gjennomførte elevene ved NTG ungdommens toppidrettsuke

3. klassingene ved langrenn/skiskyting har nå i høst gjennomført ungdommens toppidrettsuke med utøvere i alderen 12-14 år. Ungdommen bodde på Alfheim og trente med elevene og skolens trenere som instruktører i ei uke.

UTU 2017 

Årets tredjeklasse på langrenn og skiskyting begynte planleggingen mot Ungdommens Toppidrettsuke allerede i april. Det ble lagt ned mange markedsføringstimer der vi jobbet med å få nettsiden, facebook, og instagram oppe å gå, i tillegg til at vi lagde flyers og plakater. Det krevde et hardt arbeid å skaffe gode sponsorer, noe som ble avgjørende for å få til et såpass godt resultat. Før sommeren var vi innom NRK P1 for å snakke om våre mål med Ungdommens Toppidrettsuke, i tillegg til at vi fikk markedsført prosjektet. Her fikk vi virkelig utnyttet det vi hadde lært i gjennom året i markedsføringstimene. 

Ved å kombinere våre kunnskaper innen markedsføring og toppidrett lagde vi et program som var så likt som mulig livet til en toppidrettsutøver. Ungdommene hadde to treninger per dag i tillegg til at de spiste sunn mat, sov og oppholdt seg i lag på skolen - man blir ikke god alene.  

Når uken startet møtte 28 utøvere og 15 trenere på NTG på Alfheim til en spennende og utfordrende uke. Vi kickstartet uken med en våt og knallhardt myrintervall, og med dette var standarden for samlingen satt. Utover uka ble det mye variert og morsom trening, og utøverne fikk prøvd seg på alt fra løping, sykling og rulleski. Vi hadde også kveldsaktiviteter som boblefotball, speed-dating og disco som falt i smak hos både ungdommen og trenere.  

Vi er godt fornøyde med uken, og fikk bare gode tilbakemeldinger underveis. Håper dere kommer tilbake neste år og hjertelig velkommen til nye deltakere. 

Takk for nå og stor takk til våre sponsorer ASKO, Jekta storsenter, Coop extra, Gøy i byen, Inventum, Coop Nord og den flinke kokken vår Eli.

Med vennlig hilsen VG3 langrenn og skiskyting. 😊