Hjem NTG Geilo Langrenn Strålende oppstart ved NTG Geilo Langrenn
Foto: NTG Geilo Langrenn

Strålende oppstart ved NTG Geilo Langrenn

Etter å ha lagt bak seg en meget bra treningssommer har utøverne de siste dagene vært gjennom en oppstartsuke som inkluderte flere tester, innskolering samt oppstart av «Jenteprosjektet» som ledes av Ingvild Skare Thygesen.

Foto: NTG Geilo Langrenn

Målet med jenteprosjektet er at jentene sammen skal skape best mulige forutsetninger for utvikling, trivsel og på den måten blir en rå gruppe. Prosjektet gjennomføres i 3 runder, der jentene sammen med Ingvild skaper felles målsetninger, spilleregler og forventningsavklaringer. Så langt virker jentegruppa som en meget fin gjeng, som vi har stor tro på at skal bite godt fra seg til vinteren. 

Totalt sett har det  blitt trent meget bra i sommer, noe også tidene på testene viser. Flere har gått inn til nye personlige rekorder både på rulleskitestene og løpstesten vår. Imorgen venter 3000 meter. Der forventes det solide tider, ettersom flere av utøverne har rapportert inn bra tider på 1000meter intervallene i sommer. 

Årets 2. og 3. klasse har også vært innom stormølla vår og jobbet teknikk. Der rapporterer hovedtrener Øyvind Olstad at utøverne fikk justert teknikken og fikk klare arbeidsoppgaver videre. Stormølla er et unikt verktøy for å jobbe med teknikk, og fram til jul skal utøverne innom mølla hele 5 ganger. 

Fremmover venter innskolering og turer for de ulike klassene, og vi ser frem til samling på Beitostølen i slutten av måneden.