Hjem NTG Tromsø Stillingsannonse NTG-U

Stillingsannonse NTG-U

NTG-U søker 2 engasjerte og sporty lærere

Norges Toppidrettsgymnas etablerer høsten 2018 ungdomsskole i Tromsø. Skolen vil fra starten ha 32 elever på 8. trinn, og vil ved full drift ha 96 elever fordelt på 3 trinn. NTG Ungdomsskole (NTG-U) er for elever som ønsker å kombinere daglig trening med skole. Målet er å utvikle et miljø som ivaretar idrettsglede og læring. 

Hos oss på NTG-U blir du del av et meget godt og inkluderende fellesskap, med kollegaer som er dedikerte og som tar elevens utvikling innenfor kombinasjonen av idrett og skole på alvor. Vi ser etter lærere som er løsningsorienterte og vant til å jobbe i team. Du må like høyt tempo og godt humør.  

Som lærer ved NTG-U, blir du del av et skole- og idrettsmiljø som inkluderer den videregående skolen med 90 elever og 20 ansatte. Virksomheten er samlokalisert med TIL på Alfheim, der NTG-U skal flytte inn i nye lokaler.  

På ungdomsskolen ønsker vi at lærerne også er trenere, og du bør derfor i tillegg til din lærerutdanning ha relevant idrettsbakgrunn som kroppsøvingslærer eller trener.  

Les mer om NTG-U på hjemmesiden http://ntg.no/skole/tromsø-1. Dersom du lurer på noe, ta kontakt med rektor på mobil 971 70488.  

Søknad og CV sendes til mariann.janson@ntg.no innen 06.03.2018.