Hjem NTG Tromsø Håndball Stilling som håndballtrener ved NTG Tromsø

Stilling som håndballtrener ved NTG Tromsø

NTG Tromsø lyser ut en 100% stilling som håndballtrener for NTG, aldersgruppe 16-19 år. Det vil første året bli en miks av jenter og gutter. Stillingen er 2-årig og gjelder fra 1/8-2018 til 1/8-2020.

Norges Toppidrettsgymnas (NTG) er en frittstående videregående skole, som gir unge idretts-talenter mulighet til å kombinere idrettssatsing på høyt nivå med videregående skole. NTG Tromsø holder til på Alfheim stadion. Mere informasjon finnes på hjemmesiden vår http://ntg.no/skole/tromsø

NTG Tromsø lyser ut en 100% stilling som håndballtrener for NTG, aldersgruppe 16-19 år. Det vil første året bli en miks av jenter og gutter. Stillingen er 2-årig og gjelder fra 1/8-2018 til 1/8-2020 med mulighet for fast ansettelse etter endt kontraktstid.  

Arbeidsoppgaver:  

·         Hovedtrener og hovedansvarlig for NTG Tromsøs nye håndballsatsing.

·         Tett og helhetlig oppfølging av NTGs håndballelever, jenter og gutter.

·         Etablere et tett samarbeid med klubbene spillerne representerer, herunder også muligens bidra på klubbtreninger.

·         Utarbeide et faglig godt treningsopplegg for NTGs håndballspillere, samt ha ansvar for å gjennomføre treningene.

·         Være med på å legge langsiktige planer for rekruttering, strategi og faglig innhold ved håndball-linja på NTG Tromsø. 

·         Følge NTGs retningslinjer og praksis for kombinasjonen skole/idrett.

·         Undervisningsøkter.      

Kvalifikasjoner:

·         Trenerutdanning gjennom Norges Håndballforbund, eller tilsvarende.

·         Evne til å samarbeide med flere trenere.

·         Personlig egnethet for å jobbe med NTGs målgruppe.

·         Evne til å jobbe selvstendig.  

Ønsker du å jobbe med målbevisst ungdom? Er du faglig engasjert, jobber selvstendig og effektivt? Har du forståelse for kombinasjonen toppidrett og utdanning? Ja da kan dette være jobben for deg.  

Lønn etter avtale.  

Søknadsfrist: 25.mars 2018  

Søknad og spørsmål om stillingen kan rettes til:

Sportssjef ved NTG, Sigurd Rushfeldt. E-post: sigurd.rushfeldt@ntg.no