Hjem NTG Geilo Skiskyting Skoletilbudet NTG Geilo
Foto:

Skoletilbudet NTG Geilo

NTG er en treårig skole som gir studiekompetanse, altså en generell adgang til universiteter og høyskoler i Norge og utlandet.

Vi tilbyr studiespesialiserende studieretning, med fordypning innen programområdet Språk, samfunnsfag og økonomi og Realfag. Elevene har i tillegg faget Toppidrett fra utdanningsprogrammet Idrettsfag på alle trinn. Se forøvrig fag- og timefordeling lenger nede på siden. 
NTG Geilo er en skole der lærerne møter deg med entusiasme og forståelse for din satsing på toppidrett. Derfor har vi fire ulike timeplaner gjennom skoleåret, tilpasset idretten din. Sammen med ansatte og de andre elevene er du med på å danne det gode læringsmiljøet vi er stolte av å ha. Skolen legger til rette opplæringen på en fleksibel måte slik at du kan nå utdanningsmålene dine. 

For å følge opp elevene best mulig bruker vi digitale læringsmidler og læringsplattformer i utstrakt grad i undervisningen både på skole, samling og til hjemme. Elevene kan bruke sin egen bærbare mac eller PC og får tilgang til Office 365 programvare samt lagring i OneDrive.

Ved NTG Geilo stiller vi krav til våre elever, og vi forutsetter gode holdninger av deg når du begynner hos oss. Vårt samarbeid bygger på tillit, og lærerne vil støtte deg slik at du stadig kan ta mer ansvar for egen læring. Vi er en skole der alle må arbeide hardt for å lykkes, og der læringsglede er like viktig som idrettsglede.

Skolen har lunsjtilbud til elevene 5 dager i uken med varmmat to av dagene.