Hjem NTG Geilo Langrenn Skoletilbudet
Foto:

Skoletilbudet

NTG Geilo ligger forholdene til rette for at du skal bli en bedre langrennsløper

Geilo omkranses med flotte treningsmuligheter. Om vinteren er det over 500 kilometer med preparerte langrennsspor, og tråkkemaskinen kjører daglig rundt fra November til Mai. Om våren og høsten er det fullt av stier og grusveier, perfekt for lange turer på beina. I tillegg har vi en rulleskiløype rett utenfor skoledøra, som stadig er under oppgradering. Vi har et av landets beste kunstsnøanlegg med over 40 snøkanoner og pemanent rørsystem . 

På Geilo er det kort vei til alt og alle. Dette er med på å redusere totalbelastningen til utøverne, noe vi ser på som meget verdifullt for en toppidrettsutøver. 



Utvidet toppidrettstilbud:

Utover det lovpålagte skoletilbudet tilbyr Stiftelsen NTG i samarbeid med avdeling langrenn et utvidet toppidrettstilbud. Avgiften for utvidet toppidrettstilbud dekker blant annet samlinger, testing på toppidrettssenteret, transport til samlinger/konkurranser (med minibuss), noe konkurranseutgifter (utenom overnatting, mat samt en egenandel på 185 kr. pr par), tett treneroppfølgning og også noen sosiale tiltak. 

Du får mye igjen for pengene og vår erfaring er at det er vanskelig å få til et så omfattende og godt opplegg på egen hånd til samme pris. Vi er heldige og får statstilskudd noe som gjør at vi kan tilby et så omfattende opplegg til denne prisen.

Det som kommer i tillegg til idrettsavgiften er utstyr du måtte ha behov for, klespakke fra SWIX til svært redusert pris og opphold på renn.  

NB! Utvidet toppidrettstilbudet gis for et år av gangen. Utøverne blir vurdert etter treningsinnsats, motivasjon, utvikling og potensial før opptak til neste årstrinn.For mer informasjon om NTG Geilo sitt skoletilbud se her


Skolepenger:

Skolens tilbud er særskilt tilrettelagt for studiespesialiserende i kombinasjon med toppidrett. Dette innebærer blant annet spesialtilpasset organisering av skolehverdagen, gode skole- og treningsanlegg og spisskompetanse innen de idrettene skolen tilbyr. Dette medfører en kostnad på kr. 24.510 for skoleåret 2018/2019.