Hjem NTG Geilo Langrenn Samlingsrapport Stavern
Foto:

Samlingsrapport Stavern

Fra mandag til fredag uke 43 var det igjen klart for en ny supersamling for NTG Geilo Langrenn. Denne gangen var det 1. og 2. klasse som var samla.

Fra mandag til fredag uke 43 var det igjen klart for en ny supersamling for NTG Geilo Langrenn. Denne gangen var det 1. og 2. klasse som var samla.

Som vanlig forflyttet vi oss sørover for å finne gode barmarksforhold. Turen gikk til koselige Brunvall Gård, rett utenfor Stavern. Her var det god mat og bra boforhold. Stavern byr på både gode løpe -og rulleski muligheter, så alt lå til rette for at dette skulle bli en bra samling.

Værgudene var ikke helt på vår side, men det la selvfølgelig ikke noen demper på treningsinnsatsen. Mandag gikk vi langtur klassisk med innlagt flytfart. Her ble det filmet, noe som ble benyttet til teknikkgjennomgang senere. 

Tirsdagen ble en fartsfylt dag, der hele gjengen dro til Sandefjord for en sprintøkt sammen med Hovden Skigymnas. Det ble en knallbra økt med god matching og trøkk. Kvelden gikk med til løp/fotball etterfulgt av en kort og effektiv styrkeøkt, som var  av det noe våtere slaget.

Onsdag var det muligheter for å mate litt og vi startet dagen med langtur løp på morgenen og rulleski skate på kvelden. 

Torsdag var det igjen duket for en bra hardøkt sammen med Hovden. Da stod 1000-metere på friidrettsbanen i Larvik i godt vær var på planen. Et meget stort og sterkt startfelt viste god form og det ble virkelig løpt fort av mange. På ettermiddagen var det tid for ny langtur skøyting, før middag og sosialt på kvelden. Før lunsj og avreise på fredag gikk vi en langtur med skibytte mot Sandefjord i lett terreng og flotte omgivelser. 

Når bussene tok fatt på den lange veien hjem mot Geilo kunne alle se tilbake på en tøff og bra samling, med mye trening og sosialt samvær. Ryktene om snø og skiløyper på Geilo hadde vi også fått med oss, så motivasjonen var stor for å få på seg skiene igjen.

 

Av Solbyens Stolthet Andreas Bergsland og Amund ”Hulken” Korsæth