Hjem NTG-U Kongsvinger Søknadsfrist 1. april!
Foto:

Søknadsfrist 1. april!

NTG-U Kongsvinger er en ungdomsskole for elever som ønsker å kombinere mye trening med godt læringsmiljø. Skolelokalene er i eget bygg i tilknytning til Kongsvingerhallen.

Søk på www.ntg.no!

• Fysisk aktivitet to skoletimer hver dag 

• Leksehjelp/studietid 45 minutter 4 dager i uka • Matematikkfaget styrkes med en skoletime i uka 

• Timeplanen er tilrettelagt skoleskyss

NTG Ungdomsskole Kongsvinger ønsker å legge til rette for at ungdom i alderen 12 til 15 år får et bedre grunnlag for sin sportslige utvikling. Olympiatoppen omtaler denne perioden i livet (12-14 år) som «Lære å trene» -perioden og videre 15-17 år for «Lære å konkurrere» - perioden. Hovedfokus i ungdomsskolealder vil være å lære å trene.

Skolens profil innebærer både kunnskap om og erfaring med trening i et helhetlig perspektiv. Dette berører både fysiske, mentale, sosiale og holdningsmessige innfallsvinkler til idrett og trening.

Våren 2017 var vårt nye skolebygg klart ved Kongsvingerhallen i Kongsvinger sentrum. Skolen ligger midt i smørøyet med tanke på idretts- og kulturanlegg. I Kongsvingerhallen er vår hjemmebane for idrett og her har vi også klasserom og spesialrom. Vi benytter oss også mye av andre arenaer. Ishall, svømmehall, tennishall, friidrettsanlegg, fotballbaner, naturområder og dansestudio ligger i gangavstand fra skolen.

Skolen har egne busser for transport av elevene når det trengs. Innen kort avstand fra skolen finnes skøytebane, skianlegg med kunstsnø, golfbane, alpinanlegg, vannskianlegg og ikke minst flott natur.

Vi samarbeider med lokale idrettslag for å kunne tilpasse treningshverdagen best mulig for den enkelte elev.

Søk før 1. april!

Kontakt oss på ntgukongsvinger@ntg.no